Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogoń Szczecin - Lech Poznań, 18.04.2026 20:15
Tryb drzewa
Na 2 rozegrane sparingi które z nim widziałem, zaliczył 2 puste przeloty, raz skończyło się straconą bramką, drugi raz nie wiadomo w jaki sposób przeciwnik uderzył nad bramką. Na pocieszenie wyglądało, że lepiej gra nogami, ale i tak dla mnie dość bezsensowny transfer, zobaczymy dziś, czy jednak sztab i Rząsa mieli nosa

Odpowiedz
Nie dość że brak Mrozka, to Gumny z musu na środku obrony. A na ławce Janyszka. Brak Milica i Skrzypczaka.

Pomijając obronę, nie rozumiem tego składu. Znów Walemark. Przy takiej obronie postawiłbym na Oume koło Kozubala i Pablo wyżej. Albo na ławce, bo kartki.

Odpowiedz
Ale obrona - w całości eksperyment.
Ale jest Palma za Bengtssona.
Tofik na ławce - dobry znak

Odpowiedz
Ło matko!!! Też już nie jestem spokojny. Jednak kontuzja Skrzypy to nie była plota

Odpowiedz
Za to powrót Milica - była

Odpowiedz
Czyli na 3 z tyłu od początku?

Odpowiedz
Górnik właśnie do nas doskoczył.

Odpowiedz
(18-04-2026, 19:23)uncoolben napisał(a): Czyli na 3 z tyłu od początku?

Dlaczego? Nie sądzę żebysmy zmieniali ustawienie. Tylko Gumny za Milica. W ogóle to on grał kiedyś na stoperze? Zobaczymy. Może jego dobra forma i fizyczność się na coś przyda. Gorzej z wrzutkami. Będzie brakowało centymetrów.

Odpowiedz
(18-04-2026, 19:21)Mosina napisał(a): Za to powrót Milica - była

Dlatego pisałem, że Niels mijał się tydzień temu z prawdą, mówiąc że Milić to w sumie mógłby zagrać ale nie chcą ryzykować. A nawet na ławce wtedy nie usiadł.

No dobra- ważne tu i teraz. Dobrze, że Zagłębie nie wygrało w piątek i nas nie wyprzedziło. Górnik się zrównał z nami, ale nawet remis dziś należy szanować i modlić się o brak kartek i zdrowie.

Odpowiedz
(18-04-2026, 19:38)Mosina napisał(a):
(18-04-2026, 19:23)uncoolben napisał(a): Czyli na 3 z tyłu od początku?

Dlaczego? Nie sądzę żebysmy zmieniali ustawienie. Tylko Gumny za Milica. W ogóle to on grał kiedyś na stoperze? Zobaczymy. Może jego dobra forma i fizyczność się na coś przyda. Gorzej z wrzutkami. Będzie brakowało centymetrów.

Grał w Augsburgu w trójce stoperów.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości