Liczba postów: 261
Liczba wątków: 1
Reputacja:
22
No tak - a spalonego się ocenia w momencie podania, a nie w momencie przyjęcia przez otrzymującego piłkę.
Była sytuacja która skutkuje spalonym (nie pozycja spalona, Jagiełło jak najbardziej uczestniczył w grze i do niego było kierowane podanie), dopiero później ręka, nie ma co deliberować.
Liczba postów: 487
Reputacja:
8
Gumny mówi, że niedyspozycja Andreeva to nie kontuzja, a skurcze.
Liczba postów: 77
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Chyba musiał zostać zajechany na treningu. Ja nie przypominam sobie, żeby bramkarza łapały skurcze podczas meczu, a trochę już żyję i trochę meczów obejrzałem.
Liczba postów: 457
Reputacja:
13
To raczej naciągnięty mięsień a szkoda bo jak pisałem przed meczem że jestem spokojny o jego grę tak byłem też w trakcie meczu, oczywiście do 90 minuty - bardzo pewny przy wyprowadzaniu piłki. Henszel pisał że jest spokojny o obsadę bramki na Legię więc albo to nic groźnego albo Mrozek wróci.
Wiecie dlaczego Trener tak się odpalił pod koniec meczu? Dobrze że nie dostał karki bo mecz z Legią spędził by z telefonem przy uchu.
Aha, skoro temat Trenerów to TTjelmelandpo raz kolejny udowodnił profesjonalizm i pelne zaangażowanie mimo tej "afery bluzowej"
Liczba postów: 261
Reputacja:
22
Dobra obejrzałem kawałki na spokojnie, już wiem za co Rodriguez dostał żółtą (zasłużoną, za stempel na Ulvestadzie), przepraszam Gryckiewicza za wcześniejszy komentarz.
Liczba postów: 2,146
Liczba wątków: 5
Reputacja:
17
Mamy zwycięstwo to najważniejsze. Bramkarz dał radę i nie wiem czy bym mu nie dał szansy na dłużej. Wszedł i zrobił swoje nie spalił się jak Holec czy inny Rudko. Trochę martwi nieskuteczność napastników. No ale swoje zrobiliśmy.
Liczba postów: 133
Reputacja:
3
Bramkarz nie wiele miał do roboty tak na dobrą sprawę i moim zdaniem ciężko po tym meczu o rzetelną ocenę umiejętności czysto bramkarskich. Napewno pokazał charakter i to, że szybciej potrafi wyprowadzić piłkę ale to trochę mało mimo wszystko.
Cieszy gra obronna ale za to skuteczność to kryminał. Nie może być tak że zagramy zarówno dobrze w obronie jak i skutecznie w ofensywie? Oby już w nast meczu to się udało bo przeciwnik napewno postawi wyżej poprzeczkę