Liczba postów: 2,146
Liczba wątków: 5
Reputacja:
17
A może tym razem będzie inaczej?
Jaki problem dogadać się z chłopakami aby zostali do końca eliminacji i potem odeszli. Ich wartość tylko wzrośnie. Zresztą Gurgul to ma jeszcze rok czasu jak dla mnie i odejście całej trójki to już by było niepokojące.
Stoper albo dwóch bo jak dla mnie Alex jest do odpalenia. I nie ma sensu go liczyć. Na bramkę pogadać z Bułgarem i dokupić Lisa albo kogoś podobnego. Zrobić wszystko, żeby został Ali i rozmawiać z Palmą. No i ktoś tu podsunął świetny pomysł o wypożyczeniach. W takie coś powinniśmy celować.
Liczba postów: 811
Liczba wątków: 0
Reputacja:
21
Kozubal czy Gurgul raczej nie palą się do odejścia ale Mrozek zapewne tak.
Liczba postów: 203
Reputacja:
6
28-04-2026, 23:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-04-2026, 23:17 przez hif.)
Uważam, że jeśli odejdzie Mrozek + 1 młody (najlepiej Kozubal, bo Gurgula, mega przez was niedocenianego, bedzie trudno zastąpić) oraz przedłużą Alego i Milica, to bedzie to dobry punkt wyjścia. Sprzedać dwójkę muszą i nawet powinni to zrobić. Jest to układ obowiązujący i jasny w klubie. Jak zapracujesz na wyjazd, klub nie będzie utrudniał. I tak to działa od lat, ma sens i zapewnia sukces. Wizja zmiany tego bajka z krainy mchu i paproci.
Liczba postów: 486
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
Kownacki ma odejść po sezonie z Werderu. Borek rozpuszcza plotki, że interesuje się nim Widzew.
Liczba postów: 691
Liczba wątków: 25
Reputacja:
21
Dodał też, że może kolejna przygoda w Poznaniu. Hertha go nie chciała wykupić za 1 mln euro. Werder go nie chce, pewnie będzie do wyjęcia za nieco ponad 500 tys euro.
Liczba postów: 50
Reputacja:
3
29-04-2026, 09:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-04-2026, 09:43 przez lomboNET.
Powód edycji: Dop.
)
W przypadku braku wykupu Palmy dla mnie obowiązkowo Tofik i Kownacki.
Ma jakość, nadaje się na skrzydło jak i na atak / podwieszonego.
No i kolejny nasz wychowanek.
No i okazja na rynku.
Liczba postów: 596
Reputacja:
24
Widzew każdego będzie chciał kupić zdaniem dziennikarzy ale nikogo nie kupi bo spadnie.
Jeśli napastnik to mam nadzieję, że cały czas istnieje temat Pululu. Taki dzik jako zastępstwo Ishaka pasowałby idealnie.
Liczba postów: 203
Reputacja:
6
A ja, za Tofika, chciałbym lepszego piłkarza. Co do Palmy, to raczej się nie łudzę, że go wykupią. Zrobiliby to, gdyby miał lepsze liczby, częściej grał lepsze mecze. Chyba wolę dwóch w teorii dobrych zawodników po 2M, niż jednego Palmę za 4M.
Liczba postów: 596
Reputacja:
24
Problemem Palmy nie są jego liczby bo te ma mimo wszystko bardzo dobre. Problem jest taki, że nie ma bardzo można na nim polegać bo znika na pół roku. Ja widziałbym Palmę tylko pod warunkiem, że będzie kosztował tyle co dwie nasze tykajace bomby plus zatrzymanie Gholizadeha. Inaczej zamiast jednego Luisa sprowadzić dwóch.