Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Puchar Polski
Tryb drzewa
Też nie rozumiem dlaczego na dnie? Górnicy lecieli z dopingiem cały mecz, powiem szczerze że z perspektywy TV nie słyszałem Rakowa. Teraz pojawiają się nagrania z dopingiem, to widać na jakiej petardzie dopingowali.

Odpowiedz
A ja nie rozumiem dlaczego „z dwojga złego lepszy Górnik” . Kazdy tutaj wolałby nas z pucharem, ale myślę że 90% tutejszych sympatyzuje z żabolami. Jedni z pierwszych obok zgód którym życzę sukcesów, bez mistrzostwa oczywiście.

Odpowiedz
Niehonorowa jest kurwą - w top 3 klubów które nienawidzę więc jakby nie dostali się do pucharów to by było idealnie

Odpowiedz
(03-05-2026, 13:09)adi2050 napisał(a): A ja nie rozumiem dlaczego „z dwojga złego lepszy Górnik” . Kazdy tutaj wolałby nas z pucharem, ale myślę że 90% tutejszych sympatyzuje z żabolami. Jedni z pierwszych obok zgód którym życzę sukcesów, bez mistrzostwa oczywiście.

Podpisuję się pod tym. Poprzedniego finału w ogóle nie oglądałem, bo czy legia czy pogoń prawie tak samo znienawidzone. Tutaj miło było móc obejrzeć życząc zwycięstwa Górnikowi.

Odpowiedz
(03-05-2026, 18:49)Zabal napisał(a): Niehonorowa jest kurwą - w top 3 klubów które nienawidzę więc jakby nie dostali się do pucharów to by było idealnie

Weź pod uwagę, że brak pucharów dla takich niehonorowych wafli to jest dla nich duża przewaga na starcie ligi w walce o mistrza. W pucharach muszą zagrać. My w Lidze Mistrzów, a przynajmniej trzy kluby w grupie Ligi Konferencji. Bo na cztery nie ma szans, o trzy będzie zresztą ciężko.

Odpowiedz
Serio mam się przejmować że jak jakiś zespół nie będzie grał w pucharach to dla nas gorzej bo mają tylko mecze raz w tygodniu? To niech Rutek się ogarnie i zrobi kardę na 3 fronty i mamy temat zamknięty. A Sraków jak nie awansuje to moze ten ich kurnik w końcu ktoś zaora bo jak dla mnie może ich w lidze nie być.

Odpowiedz
Przecież wiesz, że Rutek nie zrobi zdrowej kadry na trzy fronty. Bo teraz prawie taką mamy. Prawie, bo często ktoś wypada. Na długo. A prawie robi różnicę.

Odpowiedz
Teraz już brakuje niewiele tylko, że nikt by nie mógł odejść a do klubu musiało by trafić jeszcze z trzech-czterech kozaków.

Odpowiedz
Ktoś w tych pucharach grać musi, bo sami nie utrzymamy Ekstraklasy w piętnastce rankingu. Z całą sympatią dla Górnika czy Gieksy, szanse na fazę ligową z ich współczynnikami mają mizerne, więc mimo wszystko wolałbym, żeby Raków w tych pucharach zagrał. Liga Konferencji nie da im żadnej przewagi finansowej, ale będą zaangażowani na kilku frontach i zrobią jakieś punkty do rankingu.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości