Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
A jakie jest wasze zdanie o powrocie Linettego? Rok temu zamiast wrócić do nas zdecydował się iść do jakiegoś Gównosporu. Ma kontrakt końca sezonu z opcją przedłużenia o rok. Ale patrząc, że jego Gównospor ma już pewne utrzymanie i Linetty w ostatnich meczach grało bardzo mało albo w ogóle to myślę znak, że raczej nie skorzystają z opcji jego przedłużenia, więc możliwe, że będzie do wzięcia za darmo.

Odpowiedz
Niech się buja w Gównosporze. Jego miejsce.

Odpowiedz
Otóż to. Skoro zamiast walczyć i mistrzostwo Polski i Ligę Mistrzów wolał w sumie chuj wie co to niech spierdala.

Odpowiedz
A ja się nie zgodzę, w przypadku odejścia Antka byłby w jego miejsce jak znalazł.
Oczywiście tylko i wyłącznie na warunkach dyktowanych przez klub.

Odpowiedz
Gdyby zapomnieć, że był taki piłkarz jak Linetty to nie wiem czy ktokolwiek by się cieszył z zastąpienia Kozubala rezerwowym piłkarzem Kocaelisporu Izmit który w tym roku był 3 razy ściągany w przerwie z boiska.

Już lepsze wrażenie robi Pucha w Azerbejdżanie ze swoimi 12 asystami. Za Gurgula jak znalazł gdyby Frederiksen chciał nadal stosować na bokach obrony asymetrię.

Odpowiedz
Nie no Puchacz w parze z Pereira to nie byłaby żadna asymetria, jedynie z Gumnym mialoby to rację bytu.

Odpowiedz
Z plusów Linettego to jest naszym wychowankiem. A to dosyć istotne, bo na puchary europejskie można wciągać określoną liczbę obcokrajowców, więc Karol nie zapełniałby tego limitu tylko byłby w kategorii "wyszkolonych przez dany klub".
Swoją drogą jeśli już mówimy o powrotach wychowanków to bardziej skierowałbym swój wzrok na takiego jednego napastnika w drugiej Bundeslidze za którego Werder chce ponoć milion euro.

Odpowiedz
No to po informacji o kontuzji Alego czas chyba zaczać się rozglądać za kimś kto go zastąpi bo ani Taofeek ani Walemark( w obecnej formie) nie mają na to papierów.

Odpowiedz
(04-05-2026, 13:15)Pinkin napisał(a): A ja się nie zgodzę, w przypadku odejścia Antka byłby w jego miejsce jak znalazł.
Oczywiście tylko i wyłącznie na warunkach dyktowanych przez klub.

A Ty chcesz nam tu robić drugi Lubin? Szukamy graczy bez ambicji sportowych?

Odpowiedz
Umiejętności ma, rozsądny gość. Jak wróci do "swojego" klubu, walka o mistrzostwo, europejskie puchary to i ambicja będzie odpowiednia. 31 lat. Brać na naszych warunkach niech powalczy o skład.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: uncoolben, 4 gości