Liczba postów: 261
Liczba wątków: 1
Reputacja:
22
Ja go zapamiętałem że niby dobry obrońca, niezła technika, nieźle wyprowadzał piłkę, ale zdecydowanie za czesto byl zamieszany w utracone bramki. A to jakaś przypadkowa ręka, a to się dal latwo ograć w polu karnym, a to kogoś zahaczył, albo się dal przepchnąć przy rogu...
Tak że hmm.
Liczba postów: 2,146
Liczba wątków: 5
Reputacja:
17
Nie ten garnitur dla Nas. My potrzebujemy kota za Alexa plus jeszcze jednego w razie co na uzupełnienie (Taki Kamiński) Satka grał w słabszym klubie i niech tam zostanie.
Dla mnie Karol jest spalony, niech gra sobie w tej Turcji. Zresztą pewnie tematu nie ma.
Liczba postów: 596
Reputacja:
24
Satka grał w słabszym klubie? Słabszym od kogo?
Liczba postów: 339
Liczba wątków: 2
Reputacja:
11
Głupa palisz? W słabszym klubie od LECHA, chyba, że dla ciebie Samsunspor jest lepszym klubem to nie ma co dalej pisać.
Liczba postów: 646
Reputacja:
22
06-05-2026, 09:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-05-2026, 09:33 przez Kefas9494.)
Dla mnie to potrzebujemy stopera, ale lewonożnego, który wejdzie do pierwszego składu w miejsce Milicia, który nawet jak przedłuży kontrakt, to przecież często wypada, a młodszy nie będzie. Już ten sezon w jego wykonaniu rewelacyjny nie jest. Jako alternatywa na środku obrony Milić idealny, ale według mnie trzeba już teraz szukać kogoś do pierwszego składu. Prawonożnych stoperów mamy trzech: Mońka, Skrzypczak i Douglas. Mońka kot, a Skrzypczaka i Douglasa nikt teraz nie kupi, a może się jakoś ogarną i jako ta alternatywa dowiozą.
I w takiej sytuacji para stoperów Mońka-lewonożny kot i w odwodzie Milic, Skrzypczak, Douglas. Nie wyglądałoby to źle.
A co, ściągając Satkę, to zostajemy z czterema prawonożnymi stoperami i jednym, stary, kontuzjogennym Miliciem.
Liczba postów: 691
Liczba wątków: 25
Reputacja:
21
Janyszka jest lewonożny, w nim pokładam duże nadzieje. Fakt jednak jest taki, że pożegnałbym Douglasa, trzeba się zastanowić co ze Skrzypą. Do tego kupiłbym jakiegoś kozaka do pierwszego składu a Milić to już chyba bardziej do rotacji.
Liczba postów: 339
Liczba wątków: 2
Reputacja:
11
06-05-2026, 09:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-05-2026, 09:47 przez marekst.)
No wysrało mi to:
wicemistrzostwo (2): 1968/1969, 2010/2011
Puchar Turcji: finał (1): 1988[1]
LKE: 12 miejsce
obecnie w kebabowej lidze: 7 miejsce
NO W CHUJ WIELKA POTĘGA
Liczba postów: 203
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
06-05-2026, 11:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-05-2026, 11:28 przez hif.)
Też się z tym zgadzam, lewonożny stoper do pierwszego składu w typie kot jest obowiązkowym transferem dla klubu. Nowy + Mońka, + Milic + Skrzypa + Janyszka, Guma w odwodzie i tak można grać.
Jeśli chodzi ogólnie o transfery i potrzeby kadrowe Lecha w tym momencie, to ja bym szedł po:
- Hellebranda na 6/8 (ile on może kosztować? maks 3M)
- Pululu na wolnym transferze
- ŚO - kot na pierwszy skład
- jeśli Gurgul odejdzie - LO na pierwszy skład
- jesli Kozubal odejdzie - ŚP na pierwszy skład
- Lis na kastę (+ jeszcze jeden BR, jeśli Mrozek odejdzie)
- kota na skrzydło, poziom Palma+
- nie brałbym Tofika, tylko szukałbym innego piłkarza za niego w tej cenie
Co do Samsunsporu, rzekomo tak słabszego od nas, to można się tylko uśmiechnąć widząc, jak niektórzy odlecieli. Widać, że w narodzie radość i wiara w dobrą przyszłość, skoro takie stwierdzenia tutaj padają. Ja tylko przypominam, że nasza niegdysiejsza gwiazda wcale tak w Turcji nie błyszczy po transferze.