Liczba postów: 811
Liczba wątków: 0
Reputacja:
21
Skrzypczak wraca do szerokiego. Thórdarson trenuje ale na jutro nie zdąży, Douglas bez zmian.
Liczba postów: 646
Liczba wątków: 1
Reputacja:
22
11 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11 godzin(y) temu przez Kefas9494.)
Jutro widziałbym to tak dzidzie:
Mrozek-Pereira Mońka Milić Gurgul-Ouma Kozubal-Bengtsson Walemark Ismaheel-Ishak
Jak to się mówi, zwycięskiego składu się nie zmienia. Zresztą to będzie mecz walki i Ouma się przyda, szczególnie, że podłapał formę na odchodne. Oczywiście, można powiedzieć czemu nie Gumny, ale Pereira też wszedł na dobre obroty to szkoda z niego rezygnować. Czemu nie Rodriguez? No bo Ouma w sztosie. Czemu nie Palma? No tutaj mam największa wątpliwość, żeby dać Palmę na środek, a na prawą Walemarka. To może i byłaby dobra opcja, ale myślę, że Walemark to pewniak na dziesiątce dla Nielsa ceniony wyżej niż sympatyczny Honduranin i nie będzie chciał go przesuwać na prawo. A Ismaheel też zasługuje na szansę, przy mocno cofniętej Arce dryblingi Ismaheel mogą być bezcenne.
Także zgoda zgodą, ale liczę, że Areczka zostanie ogolona do jaja. Wystarczy 1-0, ale jakieś wysokie zwycięstwo, żeby podbudować jeszcze bardziej morale nie byłoby niewskazane.
Liczba postów: 1,680
Liczba wątków: 14
Reputacja:
62
9 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 5 godzin(y) temu przez Mosina.)
to on się wygłupił w meczu Górnik-Jaga?
Liczba postów: 111
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Myślę że piłkarze mają głęboko to czy jest zgoda czy jej nie ma,pewnie polscy zawodnicy coś tam wiedzą a zagraniczni widzą po trybunach.Nie wierzę że są ludzie którzy chcą ratowania Arki w momencie gdzie liczy się każdy punkt na ostatniej prostej.Chyba każdy woli żeby mistrz był zapewniony możliwe jak najwcześniej bez nerwówki