Liczba postów: 1,356
Liczba wątków: 14
Reputacja:
55
Nie nierealne. Jak dla mnie pewny mistrz to już spełnienie tylko pierwszego warunku.
Liczba postów: 253
Liczba wątków: 0
Reputacja:
7
Sęk właśnie w tym, że nie -dlatego jest taki zbieg tych 3 warunków bardzo, ale to bardzo mało prawdopodobny
O ile Górnik myślę że zremisuje z Ojrzyńskim, to Jaga wygra z Pogonią. GKS myslę na remis.
Liczba postów: 19
Reputacja:
7
@secret jak dobrze liczę to przy naszym zwycięstwie dzisiaj, w grze zostanie już tylko Górnik i Jaga. Gieksa będzie do nas -11 i grają jeszcze 3 mecze, więc już nie przeskoczą nas. Raków też odpadnie, bo co najwyżej może wyrównać nasz wynik, a w bilansach bezpośrednich jesteśmy lepsi (i tu dokładnie nie liczyłem, ale w małych tabelkach raczej też).
Liczba postów: 812
Reputacja:
21
Raczej kibice w laczkach przed tv.
Liczba postów: 1,356
Liczba wątków: 14
Reputacja:
55
A na Lige Miszczuf bedo walić drzwiami i oknami z Leżajska, Przeworska i Suwałk. Armagiedon się szykuje, inwazja obcych.
Liczba postów: 695
Liczba wątków: 25
Reputacja:
22
Jagiellonia ze swoją ostatnią formą i terminarzem to niech się modli, żeby na puchary się załapali. Jedynym zagrożeniem jest Górnik. Ja uważam, że MP będziemy świętować w Radomiu. Nie oglądamy się na innych, ciśniemy ile fabryka dała. Dziś chcę widzieć zawodników nakręconych jak espresso po 3 energetykach, od pierwszego gwizdka.
Liczba postów: 648
Liczba wątków: 1
Reputacja:
22
Kurde, mam złe przeczucia.
Jest skład, w podstawie PALMA! Super, niech pokaże, że warto na niego rozbić bank. Ouma dalej w podstawie, niech trzyma formę!