Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: QUO Vadis NF?
Tryb drzewa
No rozbawiło mnie to, chociaż coś dzisiejszego wieczoruWink

Odpowiedz
Ja nie mówię żeby zwalniać tylko żeby się dwa tygodnie wstrzymać Smile

Odpowiedz
ja akurat uważam że robimy strategiczny błąd, nie przedłużając już dawno kontraktu na następne dwa lata, jeśli to rzeczywiście my tu rozdajemy karty. ale też coś czuję że to bardziej Niels przeciąga, bo dla niego im bliżej tytułu (wysoka pozycja w lidze) tym lepsza pozycja negocjacyjna, niekoniecznie zresztą z Lechem.

Odpowiedz
Oceńmy go po sezonie naszego trenera.

Odpowiedz
No widzisz Mosina część zwalnia Nielsa po chujowym meczu a część klakierów po wygranym podbija z nim ligę mistrzów i tak to jedzie już ponad rok, ja go szanuje, ale jednak jestem jego przeciwnikiem, bo popełnił zbyt wiele głupich błędów w ciągu dwóch lat i uważam, że można pójść dalej, taki sam kierunek grania, ale lepsze ogarnianie taktyczne i zarządzanie meczami, to mi się marzy, czy to możliwe? Z naszym zarządem pewnie nie, bo musielibyśmy mieć z 1,5 sezonu przejściowego, ale ja chce marzyć

Odpowiedz
Ja jestem ciekawy reakcji takich Skorpionów, w sytuacji gdy np za rok Niels zrobi w lidze 10-15pkt więcej niż w tym roku, ale nie da to mistrzostwa przez sezon życia jakiegoś Rakowa/Jagi/wstaw dowolnie. Coś jak Klopp w Liverpoolu swego czasu

Odpowiedz
Jak to co? Będą pisali, że trzeba go zwolnić już od 6 kolejki.

Dyktator
No widzisz Mosina część zwalnia Nielsa po chujowym meczu a część klakierów po wygranym podbija z nim ligę mistrzów i tak to jedzie już ponad rok, ja go szanuje, ale jednak jestem jego przeciwnikiem, bo popełnił zbyt wiele głupich błędów w ciągu dwóch lat i uważam, że można pójść dalej, taki sam kierunek grania, ale lepsze ogarnianie taktyczne i zarządzanie meczami, to mi się marzy, czy to możliwe? Z naszym zarządem pewnie nie, bo musielibyśmy mieć z 1,5 sezonu przejściowego, ale ja chce marzyć

Jakie popełnił błędy i w jaki sposób można pójść dalej?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 4 gości