Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
(07-05-2026, 08:40)Icek napisał(a):
(06-05-2026, 09:47)marekst napisał(a): No wysrało mi to:
wicemistrzostwo (2): 1968/1969, 2010/2011
Puchar Turcji: finał (1): 1988[1]
LKE: 12 miejsce
obecnie w kebabowej lidze: 7 miejsce

NO W CHUJ WIELKA POTĘGA

Do Ruchu Chorzów powinien iść. O pójście do 14-krotnego mistrza Polski nikt by się nie czepiał, że spadek jakości.

Wstawaj zesrałeś się, ruch gra na drugim poziomie, chyba, że telegazety nie masz i nie wiesz nawet tego?

Odpowiedz
A jakie znaczenie ma to, gdzie i jak teraz gra? Przyjąłem Twoje kryterium oceny aktualnej jakości danego sezonu, zgodnie z którym o tym decydują historyczne osiągi.

Odpowiedz
Tak jak przewidzieliśmy, media informują, że Linetty na wylocie z tego swojego gównosporu. Świetna decyzja na ten kierunek. Powinien podziękować swojej witamince. Ciekawe czy go będą rozważali. Kozubal ze zgodą na transfer. Ouma pewnie odchodzi i drugiego wypo nie będzie. Ja jestem przeciwny jego powrotowi. Miał szansę, wybrał Turcję. To niech wraca do jakiejś Wisły Płock czy innej Chojniczanki

Odpowiedz
Również, nie będę zwolennikiem Karola w Lechu.

Wiecie, co mam z tyłu głowy i nie daje mi spokoju?
To czy znów usłyszymy, że zależy do jakiego pucharu się zakwalifikujemy i wtedy zostaną poczynione odpowiednie kroki.

Liczę bardzo, że nie będzie wyprzedaży, a za to wzmocnienia i wzmocnienia.

Odpowiedz
Gdzieś na fejsie mi mignęło, że Lech ma negocjować zbicie kwoty wykupu za Palmę. Czy ktoś jest w stanie to potwierdzić czy to była jakaś kaczka dziennikarska?

Odpowiedz
Potwierdzam, że widziałem na Fejsie ale nie, że ma a zaczął

Odpowiedz
Linetty to nadal na polskie warunki dobry piłkarz. W obliczu odejścia Oumy i ew Kozubala mógłby przyjść. To że piłkarz czasem nie odnajduje sie w jakiejś lidze o niczym nie świadczy. Wiele było juz takich przypadków w piłce. Gumny też powstaje z gruzów.

Odpowiedz
Kerry, tu nie chodzi o to, że nie odnalazł się w tureckiej lidze. Natomiast chodzi o, to że wybrał grę tam zamiast w Lechu.

Odpowiedz
(10-05-2026, 20:07)Jerry2015 napisał(a): Linetty to nadal na polskie warunki dobry piłkarz. W obliczu odejścia Oumy i ew Kozubala mógłby przyjść. To że piłkarz czasem nie odnajduje sie w jakiejś lidze o niczym nie świadczy. Wiele było juz takich przypadków w piłce. Gumny też powstaje z gruzów.

A skąd Ty wiesz, że to dobry piłkarz na polskie warunki?

Odpowiedz
Hajto w Cafe Futbol coś tam wspominał że Kozubalem zainteresowana jest Borussia Dortmund.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Antonio, 31 gości