Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Najrozsądniej chyba 1+1 gdy gościa nie bedzie 9 mcy + 40% Recha. No chyba że to tylko w celu opłacenia kosztów leczenia.

Odpowiedz
(12-05-2026, 10:52)Gruszowy napisał(a): Meczyki podają że klub wrócił do stołu z Alim i grany jest roczny kontrakt.

Specjalne warunki w kontrakcie uzależnione od tego kiedy wróci na boisko. 
Podobno jest duże prawdopodobieństwo że się dogadają.

Odpowiedz
Ach, zapomniałem się podzielić. Potwierdzam, z dobrego źródła wiem, że to rzeczywiście nie farmazon. Chociaż logika podpowiadałaby rozwiązanie 1+1.

Odpowiedz
No jeżeli ma to być tylko rok to jest to zwykła szopka medialna

Odpowiedz
Jeśli potraktujemy Aliego jako miły dodatek i taki transfer "last minute" gdzie Ali będzie w top formie na ostatnie 8 meczów w sezonie 26/27 to jestem za.

Swoją drogą ciekawe jak tam rozmowy z Miliciem, który znowu wypadł na półtora miesiąca. Ewidentnie widać, że Milić na przyszły sezon to jedynie jako dodatek, bo składu na nim budować już nie można. Top lewonożny stoper to chyba najważniejsza potrzeba kadrowa.

Odpowiedz
1+1 to win-win. Nietuzinkowy gracz. Zabezpieczamy się że jak nie będzie ok to dziękujemy za wszystko i kończymy współpracę a jak będzie super to przedłużamy umowę.
Myślę że jakby dali mu 1/4 tego co teraz zarabia to byłby zadowolony.

Odpowiedz
(12-05-2026, 11:16)Kefas9494 napisał(a): Jeśli potraktujemy Aliego jako miły dodatek i taki transfer "last minute" gdzie Ali będzie w top formie na ostatnie 8 meczów w sezonie 26/27 to jestem za.

Swoją drogą ciekawe jak tam rozmowy z Miliciem, który znowu wypadł na półtora miesiąca. Ewidentnie widać, że Milić na przyszły sezon to jedynie jako dodatek, bo składu na nim budować już nie można. Top lewonożny stoper to chyba najważniejsza potrzeba kadrowa.

Dokładnie. Wcześniej pisałem, że w mojej ocenie Milić to już na zmiennika. Zakładam, że Mońka zostaje i w takim wypadku powinniśmy znaleźć środkowego do wyjściowego składu. W tym wypadku żegnamy się z Douglasem. Zostajemy w obwodzie z Milicem, Skrzypą i Janyszką.

Co do Aliego to czuje kontrakt na 2 lata o łącznej wartości równej tego co chciał teraz za 1 rok. Aczkolwiek opcja 1+1 jak tu wspomniana też spoko.

Odpowiedz
Bardzo duży błąd. Przyblokuje to potrzebniejsze ruchy, a Ali nie będzie dostępny.

Odpowiedz
Wg The Scottish Sun Lech złożył ofertę za Palmę w wysokości 2 mln GBP (zamiast umówionych 3.5 mln).

Odpowiedz
Ali - "roczny kontrakt z zapisami uzależniającymi od ilości zagranych meczów". Od Xowych gawędziarzy słychać, że 1+1 - ale to może być właśnie to - przedłużenie zalezne od zdrowia/ilości gier. I to by było super rozwiązanie, bezpieczne dla Lecha, i bardzo dobre PRowo, bo już słychać pierdzielenie, że "Lech źle traktuje piłkarzy".

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Sultan, 14 gości