12-05-2026, 20:59
|
Ocena wątku:
Title: Funkcjonowanie forum
Tryb drzewa |
12-05-2026, 21:07
Właśnie wrzuciłem poprawkę i z tego co testowałem u żony i u siebie na telefonach to działa dobrze. Mógłbyś mi napisać z jakiej przeglądarki korzystasz?
12-05-2026, 21:17
Safari
12-05-2026, 21:38
Dzięki. Będę pracował nad rozwiązaniem problemu.
Jak ktoś może sprawdzić u siebie i opisać jaki sprzęt(iphone/android), jaka przeglądarka i czy forum wygląda ok czy nie to ułatwi sprawę.
Silnik forum jest bardzo stary i przebudowa stylu wymagała wielu korekt. Niestety tak czasem jest, że na różnych sprzętach może to wyglądać różnie, ale mam nadzieję, że uda się rozwiązać wszystkie problemy, by korzystanie na mobilach było czytelne. Jeśli nie to w ostateczności zawsze można wrócić do tego co było.
Jak ktoś może sprawdzić u siebie i opisać jaki sprzęt(iphone/android), jaka przeglądarka i czy forum wygląda ok czy nie to ułatwi sprawę.
Silnik forum jest bardzo stary i przebudowa stylu wymagała wielu korekt. Niestety tak czasem jest, że na różnych sprzętach może to wyglądać różnie, ale mam nadzieję, że uda się rozwiązać wszystkie problemy, by korzystanie na mobilach było czytelne. Jeśli nie to w ostateczności zawsze można wrócić do tego co było.
12-05-2026, 21:57
czy kiedyś nie było tu opcji, żeby po ponownym zalogowaniu można było wyświetlić tylko posty "nowe od ostatniego zalogowania"?
12-05-2026, 22:08
(12-05-2026, 21:38)Pawlisko napisał(a): Dzięki. Będę pracował nad rozwiązaniem problemu.
Dzięki za podjęcie tej próby. Szacun
12-05-2026, 22:57
A jesteś w stanie ogarnąć temat odpowiedzi na czyjś wpis? Po kliknięciu "odpowiedź" wyświetla się na cały ekran wybór emotikonów. Dopiero na samym dole jest okienko na treść.
13-05-2026, 06:54
U mnie na Safari wygląda dobrze. Jest inaczej, to fakt i trzeba się przyzwyczaić.
Również ogromne podziękowania dla Pawlisko za zaangażowanie i pomoc w ulepszeniu forum by wszystkim było łatwiej
Również ogromne podziękowania dla Pawlisko za zaangażowanie i pomoc w ulepszeniu forum by wszystkim było łatwiej
13-05-2026, 07:25
Wygląda dobrze. Ale pisanie jest tak jak pisze Michał bardzo trudne. Trzeba się przebić przez emoty co ciekawe duże na cały ekran. Przynajmniej ja tak mam
13-05-2026, 07:51
Browsing: 3 gości