Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
(12-05-2026, 20:17)strzelisty jupiter napisał(a): W Celtiku by się chyba obrazili gdybyś ich nazwał Szkotami. Wink

A to prawda. Może w tym cała nadzieja. Że nie będą chcieli wyjść "na Szkotów"...

Odpowiedz
Tomáš Chorý w tym sezonie:
33 spotkania
17 goli
6 asyst
Wartość: 3,00 mln € (Transfermarkt)
slavia praga po awanturze wykluczony z ligi na przyszły sezon plus ostatni rok kontraktu może ciekawy do wyciągnięcia za dobry hajs być.

Odpowiedz
(12-05-2026, 22:05)KILEK napisał(a): Tomáš Chorý w tym sezonie:
33 spotkania
17 goli
6 asyst
Wartość: 3,00 mln € (Transfermarkt)
slavia praga po awanturze wykluczony z ligi na przyszły sezon plus ostatni rok kontraktu może ciekawy do wyciągnięcia za dobry hajs być.

31 latek, gdzie media już piszą o Górniku i Legii.
Slavia czy Chory wykluczony z Ligii? Bo oficjalnie Slavia dostała grzywnę, walkower i zakaz dla kibiców.

Odpowiedz
Pewnie ten Chory bo Slavia ma kary w pizdu.

Odpowiedz
Chory został zdyskwalifikowany w 2025 roku... Także nie wiem co autor miał na myśli. Tak czy siak 31 letni napastnik za 3 mln euro? Podziękuję.

Odpowiedz
Taka ciekawostka Mrozek ma zgodę na odejście a słynny Dawid D podaje, że za kwotę od.... 1.5 miliona do 2... no żart i żenada w jednym.

Odpowiedz
I tak cena dobra za bramkarza, który nie umie nogami grać Wink

Odpowiedz
No właśnie mnie dziwi gdzie ten Mrozek chce wyjechać? Chyba, że mu Puchacz nakręca temat gdzieś w Azerbejdżanie, tutaj transfer do jakiegoś znanego średniego gdzieś grającego w sensownych pucharach klubu będzie dla mnie szokiem. Pewnie chodzi o kasę, w Lechu jakiegoś pułapu finansowego nie przeskoczy, a zagraniczny transfer zawsze rozpala w głowie "1 euro = 4.50zł"

Bardziej od jego wyjazdu martwi kompletny brak alternatywy dla niego,

Odpowiedz
Z całym szacunkiem ale Mrozek to zwykły średniak do tego nie umiejący grać nogami Smile lepiej siedział by w Lechu inaczej szybko wróci do pl.

Odpowiedz
A ja tam uważam, że to solidny bramkarz i spokojnie sobie za granicą poradzi w jakimś średnim klubie. Championship, Turcja, Grecja. A do rotacji to spokojnie jakieś Serie A czy Bundesliga. Przypominam, że taki Drągowski nawet w Panathinaikosie grał, a nogami to gra sporo gorzej niż Mroziu.

Ogólnie widzę taką tendencję, że tutaj Gurgul to cienias tylko do Azerbejdżanu. Mrozek to cienias tylko to Azerbejdżanu. Bez przesady.

Wiadomo, że Mrozek nie jest wonderkidem, ale tam te 2,5-3 bańki za niego to byłaby uczciwa cena za solidnego, nie mającego kontuzji, bramkarza. Z tego dać półtorej bańki za starszego Lisa i wilk syty i Manchester City.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Antonio, 30 gości