Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Funkcjonowanie forum
Tryb drzewa
Dziękuję wszystkim za informacje. Stroną tworzenia nowego wpisu czy też odpowiedzi się w ogóle nie zajmowałem(nie pomyślałem o nich) i widzę to samo co wy. Skoncentrowałem się na czytaniu, zapominając że jeszcze jest równie ważne pisanie Smile

Praca dalej trwa i niedługo powinniście zobaczyć zmiany także w tych miejscach.

Jeśli ktoś jeszcze natrafi na jakieś istotne miejsce, które by wymagało poprawy proszę pisać.

Odpowiedz
(13-05-2026, 09:49)Pawlisko napisał(a): Dziękuję wszystkim za informacje. Stroną tworzenia nowego wpisu czy też odpowiedzi się w ogóle nie zajmowałem(nie pomyślałem o nich) i widzę to samo co wy. Skoncentrowałem się na czytaniu, zapominając że jeszcze jest równie ważne pisanie Smile

Praca dalej trwa i niedługo powinniście zobaczyć zmiany także w tych miejscach.

Jeśli ktoś jeszcze natrafi na jakieś istotne miejsce, które by wymagało poprawy proszę pisać.

Dzięki!

Odpowiedz
Z ciekawostek, ta wersja mobile weszła też na przeglądarki w pc. nie wiem czy tak musi być szczerze mówiąc

Odpowiedz
U mnie nic się nie zmieniło jeśli chodzi o przeglądarkę. Korzystam z Mozilli.

Odpowiedz
nie wiem czy pablisko teraz w tle tak działa, ale w chromie na pc - wróciło to wersji jak kiedyś - czyli good,
a na mobile jest poprawka.

Odpowiedz
(13-05-2026, 11:32)Mosina napisał(a): Z ciekawostek, ta wersja mobile weszła też na przeglądarki w pc. nie wiem czy tak musi być szczerze mówiąc

A nie masz tam ustawionej jakiejś niskiej rozdzielczości ekranu, albo jakiegoś dużego powiększenia? 

Wersja mobile działa na ekrany o rozdzielczości mniejszej niż 1024 px. W pozostałych przypadkach nic się nie zmienia.

Odpowiedz
miałem z-zoom'owany wygląd, zmniejszyłem i jest super

Odpowiedz
Nie jest to nowa sytuacja więc aktualny update tego nie zmienił.
W podforum Lech Poznań po przeczytaniu wszystkich tematów wyświetla mi się, że nadal coś jest do przeczytania. Wchodzę i okazuje się, że jednak nic i wtedy oznaczenie jakby się aktualizuje i już się nie świeci jako nieprzeczytane.
Niby pierdoła ale irytuje Smile

Odpowiedz
Też to zauważyłem,ale jest do zaakceptowania.
Ja to się cieszę,że w końcu normalnie na telefonie można przeglądać, bo wcześniej to była tragedia.
Wielkie dzięki dla tego który to w końcu ogarnął ?

Odpowiedz
Pawlisko ogarnął. Wielkie dzięki od całego forum mobilowego Wink

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości