Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: QUO Vadis NF?
Tryb drzewa
W tym sezonie średniakiem belgijskim jest Genk a holenderskim Ajax i Alkmaar i te ekipy mam na myśli.

Odpowiedz
NF: "Mogę być z wami szczery, żebyście nie pisali różnych głupot — dostałem od klubu ofertę. Bardzo dobrą i chciałbym ją rozważyć. Ale muszę też powiedzieć, że mam inne możliwości. Muszę je również wziąć pod uwagę i podejmę decyzję po sezonie." - za M. Dyśko i paroma innymi źródłami.

Trochę to stoi w sprzecznośic z jego własnymi słowami o tym, ze warto by było dopiąć temat jak najszybciej. Mam przeczucie, że mogła mu wjechać jakaś niezła oferta od konkurencji.

Odpowiedz
no to dopiął, ze swojej perspektywy - dostał dobrą ofertę.

a teraz się zastanowi i podejmie ostateczną decyzję Smile ColdPlay

Odpowiedz
Tak na chłopski, jakby miał na stole dobrą, satysfakcjonującą go ofertę, już teraz powiedziałby wprost, że krótka piłka i po sezonie odchodzę. Wtedy dałby gabinetom jasny sygnał, że mają szukać zastępstwa JUŻ.
Nie czaję. Chciałbym Frederiksena na kolejny sezon, ale na miejscu Rutkowskiego i tak intensywnie rozglądałbym się za następcą. Mam nadzieję że to robi. Bo Duńczyk trochę sobie pogrywa. Dopuszczam tylko w sytuacji, jeśli jest to element negocjacji lepszych warunków dla siebie, bo wiadomo jaką popelina-ofertę współpracy potrafi złożyć Rutek.

Odpowiedz
A ja to odbieram tak że teraz Niels ma do zagrania następny mecz. A potem kolejny. A później będzie podejmował decyzje bo nie chce się skupiać na niczym innym. Tyle. I profi

Odpowiedz
Tylko po co pierwsze transfery pod Nielsa? W sensie Golizadeh, wykup Palmy, ploty o Oumie czy teksty, że Moutinho nigdzie się nie wybiera.

Odpowiedz
jakie ploty o Oumie? jakieś żarty?

Odpowiedz
Czeka aż na 100% zdobędziemy mistrza inaczej pewnie nie podpisze tak na moje

Odpowiedz
Według mnie Niels .... zachowuje się jak w stu procentach fachowiec. Jest sezon do dogrania. Mecze same się nie wygrają, a mistrz NIE JEST jeszcze pewny. Więc słusznie gada. Dokończmy sezon, mam od was ofertę, ona jest dobra, ale podejmę decyzje po zakończeniu sezonu. I tyle.

Odpowiedz
Starając się być obiektywnym to Nielsa jest w stanie zatrzymać tylko realna perspektywa LM, w przeciwnym razie czas na skok szczebel lub dwa wyżej. Po obronie Majstra i w sumie udanej przygodzie w Europie ofert mu nie zabraknie. Natomiast by LM mogła się wydarzyć musi się zadziać kilka rzeczy oprócz Mistrzostwa - możliwość rozstawienia aż do Q4 i porządne transfery. Upatruję w tym szansę - to zimny Bankier który będzie oczekiwał od Rutkowskiego konkretów na tu i teraz a nie pierdololo i czekanie na last minute.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 5 gości