Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
(14-05-2026, 19:32)Róża napisał(a): Helik do wzięcia za 750 tysi euro.

szanujmy się. Jeśli my marzymy o LM to takie nazwisko nawet nie powinno być wymieniane w plotach.

Odpowiedz
Miał możliwość gry dla Nas. Zesrał się wybrał kogoś innego. Teraz już żegnamy!

Odpowiedz
(15-05-2026, 10:44)rojber napisał(a): Czyżby kroił się jakiś transfer? Na FB mignęła mi wymowna grafika sugerująca, że za chwile może być "bomba". Przed chwilą czytałem też artykuł gdzie była mowa o tym, że Sevilla odpuściła Palme. Ciekawie...

Raczej budowanie sobie zasięgów na dużym zainteresowaniu Lechem.
Wiadomo, że będzie się sporo działo transferowo, ale nie teraz. Nawet potencjalny wykup Palmy to kwestia bardziej po zakończeniu sezonu, nie mówiąc już o innych ruchach. 
Do tego czasu wszystkie głosy, przecieki należy sobie darować, bo jest to nabijanie klików i nic więcej. 

A co do Helika, myślę, że pozostała u Rutkowskiego taka zadra, że nie ma szans. Zresztą już Papszun szykuje ofertę - i ok.

Odpowiedz
My potrzebujemy lewonożnego stopera do pierwszego składu. Prawonożnych mamy trzech, raczej wszyscy zostaną - i dobrze. Helik jest prawonożny, dodatkowo to poziom na taką Legię, czyli środek tabeli, a nie na Ligę Mistrzów. Dajmy sobie spokój z tego rodzaju szrotem.

Odpowiedz
teraz bomby to będą co-dziennie bo to pożywka dla bite-klików. niestety. dlatego trzeba ograniczać swoje spektrum informacyjne do kilku w miarę sprawdzonych źródeł. własnie - czyli jakich? Włodarczyk zawsze się wychyla ze swoja wszechwiedzą. w sumie - to jak coś ma być poważnego to dostaję sms'a z klubu - teraz tak sobie pomyślałem Wink

Odpowiedz
No też racja. Studzę zapałWink

Odpowiedz
(14-05-2026, 19:41)Róża napisał(a): Właśnie spierdolił się z ligi.

On się chyba już trzeci raz spierdolił do League one.

Odpowiedz
Helik 3x spadł z Chamionship do League One - w sam raz do Legii się na daje

Na X lata info że chodzi o Palmę

Odpowiedz
(15-05-2026, 11:37)Antonio napisał(a):
(14-05-2026, 19:41)Róża napisał(a): Właśnie spierdolił się z ligi.

On się chyba już trzeci raz spierdolił do League one.

Silny mental.

Odpowiedz
Ale podobno był zawsze jednym z lepszych piłkarzySmile

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Podem, TonyJJ, 14 gości