Liczba postów: 472
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
30-03-2025, 12:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-03-2025, 12:22 przez Skorpion.)
Nie wiem ile masz lat i w sumie nie chcę wiedzieć ale albo rozmawiamy poważnie albo przerzucamy się Peselami.
Ok możemy sobie zostawić tego Pana na kolejne pięć lat ale gwarantuje Ci, nic nie osiągniemy. On nie ma pojęcia o trenerce. Pokazuje to w każdym meczu w którym przeciwnik go rozczytał. Jest koniec. Panika laga na chaos i myślenie, że jakoś to będzie. Pokaż mi mecz w którym gdy został rozczytany zmienił coś tam aby wygrać.
Jego lista wpadek jest tak długa, że dziwie się, że ktoś się jeszcze na niego nabiera.
I nie porównuj proszę Puszczy do Nas. Albo dobrze porównuj ale powiedzmy poziomem. Rozumiem twój przykład i byłby on trafny jakby Puszcza co sezon leciała ligę niżej a trener nadal by tam trenował. On ma w założeniu się utrzymać i to robi. Nasz łysy pajac ma zdobyć mistrza i puchar i nic z tego nie zrobił. I nie interesuje mnie co będzie za rok, dwa pięć inni się wzmocnią a my usłyszymy bajkę o przeinwestowaniu (którą to już) i że na transfery nie ma i że jakoś to będzie. Za stary jestem aby o tym nie wiedzieć.
Ale kolego drogi @Bonx82 problem jest złożony owszem. Ale to trener obecnie to zawalił. Miał być mistrz i puchar nie ma nic. Może warto aby przyszedł ktoś nowy poznał drużynę i w przyszłym sezonie na poważnie podszedł do tematu.
A nie, że magik poleci w czerwcu w lipcu przyjdzie ktoś nowy i będziemy słuchali, że on się uczy to i tamto i generalnie oceńmy go za pół roku.
Liczba postów: 137
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
30-03-2025, 12:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-03-2025, 12:41 przez joseph.)
Przecież napisałem, że to nie jest 1 do 1. Wolisz Guy Roux? Volker Finke? Arsene Wenger? Alex Ferguson? Bo przecież nie Rafał Górak?
Kończę dyskusję, na koniec tylko zagadka dla Ciebie: znajdź jedną główną niekonsekwencję w swoich miotaniach słownych, która pokazuje, że zmiana trenera nic nie da. Podpowiadam: sam jej użyłeś we wróżbach na przyszły sezon. Amen.
Liczba postów: 13
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
30-03-2025, 12:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-03-2025, 12:43 przez Bonx82.)
A co powiesz, jak znowu w którejś części sezonu piłkarzom się odechce lub coś nie spodoba u nowego trenera(np to że za dużo wymaga? Znowu wymiana trenera?
Dyskusja zmierzająca do nikąd.
Z mojej strony koniec tematu.
Reputacja:
3
A czy zmiana trenera to jedyne co powinno się odbyć? Czy tylko o tym pisałem? Wyrzucenie paru parodystów za wczoraj to kolejny aspekt przecież nikt z nich nie poniesie żadnych konsekwencji. Ale od czegoś trzeba zacząć porządek na przyszły sezon. Czy liczymy tylko na to, że będzie dobrze bo wyszedł nam tam kiedyś jeden mecz. No ludzie.
Liczba postów: 137
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
Bonx 82- bo to jest poziom dyskusji rozkapryszonego dziecka, który patrzy na wystawę z zabawkami i krzyczy tupiąc nóżkami: "Kce to". Nie słuchając przy tym żadnych argumentów. I chyba zaraz zostanie sam na podwórku. EOT.
Reputacja:
3
Ok czyli nic się nie stało. Realnie nie ma mistrza, nie ma pucharu nie ma nic. Ale niech toczy się to dalej. Nie umiesz kolego odpowiedzieć na ten argument. Tak samo jak na wskazanie, że obecnie trener nad niczym nie panuje. Wszyscy go rozczytali a on nie panuje nad taktyką i tym co się dzieje na boisku.
Liczba postów: 89
Reputacja:
3
Ogólnie jak się to czyta te wszystkie wpisy to mam takie odczucie jakbyśmy my byli hegemonem tej ligi, rok w rok z pucharem i nagle krach. My zdobywamy trofeum co ile? 4, 5 lat?
Liczba postów: 48
Reputacja:
2
Mówią że w Lechu jest okropna presja. Tyle że ja jej nie widzę. Nie widzę trudnych pytań na konferencjach prasowych, nie widzę zachowania trybun pokazujące swoje niezadowolenie. Nie widzę artykułów czy wywiadów z klubu który tę presję wywiera. W każdym obszarze widzę pizdowadość lub pustosłowia. Szczytem była wypowiedź "kapitana" który w sumie to zaskoczony jest tak dobrym sezonem. To jest kurwa presja? Tu jest wszystkim dobrze i cudownie. Sukcesy to tylko problem. Troszkę krzyku na forum którego nikt nie czyta czy parę kurw na trybunach. Jakby w takim Zagłębiu było inaczej. U mnie Rutki wywołują odruch wymiotny. Tyle
Liczba postów: 23
Reputacja:
2
Dajcie sobie na wstrzymanie pany, przecież Skorpion=Grom to widać gołym okiem. Wyjebać dziś trenera, 5 do rezerw i z Koroną nas poprowadzi David Copperfield i wyczaruje wygrana