Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Wróbelki ćwierkają, że Celtic przyklepał 2.5 mln euro + bonusy w zależności od tego w jakich pucharach zagra Lech. Kontrakt z Luisem do 06.2029 r. Wink

Odpowiedz
O Boże, Boże, Boże, Bożenko!

Jedyne co mnie martwi w kontekście tego newsa to fakt, że nasz prorok @strzelistyjupiter pisał, że:
1) Lech zdobędzie mistrza oraz
2) nie wykupi Palmy.

Hmmm... Oby tylko w jednym się pomylił. Smile

Odpowiedz
(15-05-2026, 13:10)rojber napisał(a): Wróbelki ćwierkają, że Celtic przyklepał 2.5 mln euro + bonusy w zależności od tego w jakich pucharach zagra Lech. Kontrakt z Luisem do 06.2029 r. Wink

2,5 mln Euro Palma vs 2,3 mln Euro Agnero

Zdecydowanie wolę takie transfery choć mnie osobiście Palma nie przekonał

Odpowiedz
(15-05-2026, 13:12)Kefas9494 napisał(a): O Boże, Boże, Boże, Bożenko!

Jedyne co mnie martwi w kontekście tego newsa to fakt, że nasz prorok @strzelistyjupiter pisał, że:
1) Lech zdobędzie mistrza oraz
2) nie wykupi Palmy.

Hmmm... Oby tylko w jednym się pomylił. Smile

Jeśli miał się pomylić to właśnie w temacie transferuWink Uznajemy, że limit pomyłek u tego szamana został wyczerpanyWink

Odpowiedz
Człowiek zawsze chciałby się tak mylić. Oby była to prawda i Palma przyczyni się do wbicia z drzwiami do fazy ligowej Ligi Mistrzów. Smile

Odpowiedz
Właśnie "oby".
Na razie - "calma", wir internetu porywa....

Odpowiedz
Oczywiście, czekamy na potwierdzenie z klubu.

E:

Dobrasz nie co studzi nastroje, na ten moment rozmowy są zaawansowane ale żadne nazwisko in/out nie jest przyklepane.

Odpowiedz
Dobrasz ostatnio jakoś w niełaski popadł. Włodarczyk osobiście musiał wywiad w klubie zrobić by wydobyć info o Alim, Zimnym i Lisie

Odpowiedz
Wychodzi na to, że info wypłynęło od Kanału Sportowego / Borka.

Odpowiedz
(15-05-2026, 14:26)secret napisał(a): Dobrasz ostatnio jakoś w niełaski popadł. Włodarczyk osobiście musiał wywiad w klubie zrobić by wydobyć info o Alim, Zimnym i Lisie

Nie to, że bronię Dobrasza (nie jestem zwolennikiem), ale akurat "trafił" tylko z Alim na razie Włodarczyk, więc nie wyciągałbym tu wniosków z jakiejś łasce czy niełasce.
Klub jest szczelny nie od dziś. 
I te plotki o Palmie są zupełnie teraz niepotrzebne.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: TonyJJ, 8 gości