Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Czuje, że w sobotę przed meczem na murawie ujrzymy Nielsa i Luisa z koszulkami z datami na plecachSmile

Odpowiedz
Co do Pana Trenera to byłem wręcz przekonany o tym, że właśnie w ten sposób będzie to rozwiązane.
Fajnie, że jest szansa na podobny wariant z Palmą.

Odpowiedz
(18-05-2026, 10:56)Zabal napisał(a): Szanse na Pululu jakieś małe się wydają. Zżyty z Jagiellonią, ostatnie ekscesy z Kozubalem też raczej nie sprzyjają. Pozycja na boisku, warunki fizyczne i jego profil wydaje się że by pasował do nas idealnie. Szanse jednak są niewielkie. Nie zmienia to faktu ze warto powalczyć.

Z tego co mówił Skrzypczak to on już był dogadany z Lechem ale coś się wysypało na końcu.
W tym naszym meczu zachowywał się dziwnie nawet jak na niego, cholernie przemotywowany był. Do tego kończy mu się zaraz kontakt a cisza o jego przyszłości co dla mnie sugeruje, że w grę wchodzi rywal Jagi a żadnego z nich poza nami na Pululu nie stać. Do tego te jego wcześniejsze opowieści o chęci gry u nas. 

Obym miał rację.

Odpowiedz
Niestety nie masz, Widzewa stać, u nich ciągle karnawał i nawet l jak spadną to będzie demonstracja siły.
Co do sytuacji z Antkiem to żaden problem, pogadaliby chwilę i pewnie później się z tego śmiali. Pamiętam jak Ratlerek domagał się solóweczki z Tarasovsem juz po meczu a później razem grali w Śląsku

Odpowiedz
Oni sobie mogą demonstrować a najbardziej będą w ich imieniu demonstrować dziennikarze różnego miotu. Póki co muszą się zmierzyć tak na prawdę z kolejną, kosztowną przebudową. Tam nie ma nawet bazy na kolejny sezon.

Odpowiedz
Bobcek za 7-10 baniek? ?Jak pójdzie za 3, max 4, to będzie dobrze. Tak obstawiam.

Odpowiedz
Wyceniany jest na 7 mln euro. Jeśli zostanie królem strzelców to na moje za mniej go nie sprzedadzą. Pożyjemy zobaczymy.

Odpowiedz
W ogóle ciekawe, że ci jedno-sezonowcy z polskiej ligi jak Stoijković z Cracovii czy Sow z Górnika całkowicie przepadli po transferach.

Odpowiedz
Jak dla mnie idealnym kandydatem jest Pululu i na nim mogliby się skupić żeby za wszelką cenę wyciągnąć go z Jagiellonii. Perspektywa pogrania w LM i odpowiednia pensja mogą zdziałać cuda.

Odpowiedz
A ja bym wolał powrót Kownackiego. Zabezpieczyłby nam zarówno atak jak i prawe skrzydełko gdzie jest wyrwa po Gholizadehu. Regularnie trzyma solidny poziom na poziomie 2. Bundesligi, jest naszym chłopakiem więc motywacji mu nie zabraknie, kilka ładnych lat do grania przed nim. Kurcze, kiedy jak nie teraz sfinalizować jego powrót.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Antonio, galis, 31 gości