19-05-2026, 10:54
Ciekawe czy to prawda, że Widzew był już prawie dogadany z Alim. Jeśli tak w którym momencie przed czy po kontuzji.
|
Ocena wątku:
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa |
Cytat:Jest taka słynna kartka, na której napisałeś, że twoim marzeniem jest gra w Lechu Poznań. To się szybko spełniło. Co dziś znalazłoby się na tej kartce?
Gra w Lidze Mistrzów z Lechem.
(19-05-2026, 20:17)Jerry2015 napisał(a): Ja tam cieszę się że mamy swoją polityke i nie dajemy się wpuścić w jakieś przedszkolne wojenki o nibygwiazdy z legią czy widzewem. Bądźmy ponad to. My nie musimy niczego udowadniać. To oni są na musiku. Dawać tego Lisa, LO ( kluczowy ruch), Palmę i ew kogoś do konkurencji z Ishakiem i bedzie dobrze.
(19-05-2026, 14:36)rojber napisał(a): W tym sezonie w Goztepe 34 mecze i 16 czystych kont. Czekamy na potwierdzenie z klubu aczkolwiek tamtejsze media z przekonaniem informują o odejściu Lisa do ekstraklasy.
(20-05-2026, 06:58)rojber napisał(a): Z Dolhą to wydaje mi się, że on pękł psychicznie po meczu z Wisłą, gdzie przez całą pierwszą połowę kibice przyjezdnych cisnęli mu po rumuńsku. To był koniec Dolhy w Lechu, nawet nie wiem co się potem z nim działo. Tak czy siak uzasadnione obawy bo co by nie mówić to tak na prawdę jeden sezon w bardzo dobrym wykonaniu Lisa. Chyba, że są osoby, które baczniej przyglądały się jego karierze i mogą powiedzieć coś więcej na jego temat i potwierdzić, że na wysokim poziomie bronił więcej jak jeden rok