Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Ciekawe czy to prawda, że Widzew był już prawie dogadany z Alim. Jeśli tak w którym momencie przed czy po kontuzji.

Odpowiedz
Jeszcze pytanie jak będą wyglądały transfery out?
Mrozek raczej tak skoro jest grany temat Lisa. Kozubal? Gurgul?

Odpowiedz
Na pozycję nr 9 nie potrzebujemy wzmocnień, Agnero musi najpierw dostać więcej minut. Kluczowe będzie zastąpienie Kozubala.

Co do out to zapewne Mrozek i Kozubal, Gurgula mogą jeszcze spróbować zarzymać.

Odpowiedz
Myślę że Kozubal raczej zostanie. Wywiad z zeszłego roku:

Cytat:Jest taka słynna kartka, na której napisałeś, że twoim marzeniem jest gra w Lechu Poznań. To się szybko spełniło. Co dziś znalazłoby się na tej kartce?

Gra w Lidze Mistrzów z Lechem.

Kiedy jak nie teraz?

Odpowiedz
Tyle, że wywiad był przed rozpoczęciem poprzedniego sezonu. Teraz jest o rok starszy, zaraz skończy 22 lata, raz że zgodnie z polityką Lecha to czas na spieniężenie jego umiejętności a dwa, że on jest gotów na wyjazd. Chyba, że faktycznie będzie chciał jeszcze te pół roku.

Odpowiedz
(19-05-2026, 20:17)Jerry2015 napisał(a): Ja tam cieszę się że mamy swoją polityke i nie dajemy się wpuścić w jakieś przedszkolne wojenki o nibygwiazdy z legią czy widzewem. Bądźmy ponad to. My nie musimy niczego udowadniać. To oni są na musiku. Dawać tego Lisa, LO ( kluczowy ruch), Palmę i ew kogoś do konkurencji z Ishakiem i bedzie dobrze.

Kluczowe ruchy to stoper* i defensywny pomocnik moim zdaniem. Zdaje się Niels zdementował pogłoski o wypychaniu Moutinho, a i o odejściu Gurgula na razie cicho.

Odpowiedz
(19-05-2026, 14:36)rojber napisał(a): W tym sezonie w Goztepe 34 mecze i 16 czystych kont. Czekamy na potwierdzenie z klubu aczkolwiek tamtejsze media z przekonaniem informują o odejściu Lisa do ekstraklasy.

Pewnie mie mają na stoperze tureckiego Skrzypczaka, to łatwiej o czyste konta. Mam w pamięci ciągle przykład Dolhy, najlepszy bramkarz ligi, a u nas wyglądał jak z B-klasy po dobrym weselu. Ale Lisa chętnie bym zobaczył u nas, z Płockiem chciałbym zobaczyć tego Bułgara, idealna okazja dać mu się wykazać. No chyba ze naszych jeszcze świętowanie bedzie trzymało, to go tylko spali.

Odpowiedz
Z Dolhą to wydaje mi się, że on pękł psychicznie po meczu z Wisłą, gdzie przez całą pierwszą połowę kibice przyjezdnych cisnęli mu po rumuńsku. To był koniec Dolhy w Lechu, nawet nie wiem co się potem z nim działo. Tak czy siak uzasadnione obawy bo co by nie mówić to tak na prawdę jeden sezon w bardzo dobrym wykonaniu Lisa. Chyba, że są osoby, które baczniej przyglądały się jego karierze i mogą powiedzieć coś więcej na jego temat i potwierdzić, że na wysokim poziomie bronił więcej jak jeden rokWink

Odpowiedz
Pululu bardzo by nam się przydał. Musimy iść grubo. LM to nie będzie spacerek aby się tam dostać potrzebujemy wzmocnień. Też jestem ciekawy Rojber jak blisko Ali był Widzewa.

Odpowiedz
Pewnie wcale nie był bo o tym chyba Koźmiński mówił.

(20-05-2026, 06:58)rojber napisał(a): Z Dolhą to wydaje mi się, że on pękł psychicznie po meczu z Wisłą, gdzie przez całą pierwszą połowę kibice przyjezdnych cisnęli mu po rumuńsku. To był koniec Dolhy w Lechu, nawet nie wiem co się potem z nim działo. Tak czy siak uzasadnione obawy bo co by nie mówić to tak na prawdę jeden sezon w bardzo dobrym wykonaniu Lisa. Chyba, że są osoby, które baczniej przyglądały się jego karierze i mogą powiedzieć coś więcej na jego temat i potwierdzić, że na wysokim poziomie bronił więcej jak jeden rokWink

Jeden sezon? To na jakiej podstawie on trafił do Southampton?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Antonio, galis, 32 gości