Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
(20-05-2026, 16:16)galis napisał(a): Dla porządku to na prawym skrzydle mamy Walemarka i Tofika plus Golizadeha, którym będziemy gonić wiosnę by odrobić straty po grze w LM i który pomoże obronić Majstra. Na lewym skrzydle mamy Bengtsona, Palmę, Hakansa i Lismana. Nie mamy klasycznej 10 więc tam mogą grać przeszczepy - Walemark, Palma, Jagiełło czy nasz Bono (który tam się nie sprawdził i odnalazł się na 8) Dlatego kluczowe będzie ściągnięcie klasycznej 10 - takiej która miała przyjść za Sousę

No właśnie pytanie czy mamy Tofika czy tylko Patrika....

Odpowiedz
Kownaś może grać na prawej stronie? Brałbym go i tam przestawił. Pululu i tak brać na LM a z Tofikiem bym rozmawiał o opuszczeniu ceny.

Odpowiedz
Jako skrzydłowy to grał właśnie z prawej

Odpowiedz
No to można brać i jego i Pululu.

Odpowiedz
Kownacki skrzydłowym jest marnym. Nam potrzebny jest piłkarz w typie Pululu właśnie, pod kombinacyjną grę. No i 10-tka, plejmejker. Wszyscy z dobrym zdrowiem. Na pewno Kownaś nie spełnia tych warunków, przykro mi.

Nie wiem po co pisać tutaj o Szymczaku i Fiabemie, chyba tylko po to, żeby wkurzać ludzi. Żaden z nich w Lechu 2026/27 nie zagra. To oczywista oczywistość.

Odpowiedz
Pytanie też czy ktoś ich kupi. Jeśli nie, mamy problem i pisanie tu o Kownackim oraz Pululu można włożyć między bajki.

Odpowiedz
Jeśli chodzi o Fiabeme to jakiś minimalny taki mikro cień szansy jest, że ktoś kupi tego ananasa. Co do Szymczaka to nadziei żadnych nie mam, nie wiem, może Warta Poznań?

Odpowiedz
Obu odstrzelić. Szymczak mam wrażenie, że trafi gdzieś za pół miliona euro bo pojedzie na marce Lecha. A Fiabeme jak nie będzie chciał zniknąć to do rezerw.

Odpowiedz
@Strzelisty
nie wiem gdzie ty widzisz jakiś problem z Fiabemom i Szymczakiem, wracają z wypożyczeń i dostają wolną rękę w poszukiwaniu klubu, ewentualnie propozycja zakończenia współpracy z opcją przesunięcia do rezerw.
Aż tyle nie zarabiają, żeby być obciążeniem dla budżetu, a na grę i tak nie mają szans, już nie w obecnym Lechu i na pewno nie u Freda.

Odpowiedz
(21-05-2026, 07:46)Pinkin napisał(a): @Strzelisty
nie wiem gdzie ty widzisz jakiś problem z Fiabemom i Szymczakiem, wracają z wypożyczeń i dostają wolną rękę w poszukiwaniu klubu, ewentualnie propozycja zakończenia współpracy z opcją przesunięcia do rezerw.
Aż tyle nie zarabiają, żeby być obciążeniem dla budżetu, a na grę i tak nie mają szans, już nie w obecnym Lechu i na pewno nie u Freda.

Zgadzam się z Pinkin. Szczególnie, że Fiabema to chyba tam zaprezentował się na tyle nieźle, że jakieś grosze może za niego wyciągną. 

Szymczakowi nie ma co robić trudności, myślę że pójdą coś w stylu oddanie gdzieś za darmo (np. do Katowic) i opcja powiedzmy pierwszeństwa wykupu za na przykład 1 mln euro gdyby jakimś cudem nagle odpalił (co się nie zdarzy).

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: galis, Zabal, 21 gości