Liczba postów: 2,399
Liczba wątków: 5
Reputacja:
21
Nie no ja wierzę, że się uda tym razem nie spierdolą tego.
Liczba postów: 1,028
Liczba wątków: 0
Reputacja:
25
Mnie to nie martwi. Nie jesteśmy w takiej sytuacji, że musimy zrobić transfery jeszcze przed Galą Ekstraklasy.
Liczba postów: 387
Reputacja:
14
Zastanawiam się czy oni nie mogą sprzedać Skrzypczaka? Obrońca sezonu 2024/25, reprezentant Polski... dobry pijarowiec by załatwił transfer...
Ja nie wiem czy z taką tykającą bombą w składzie coś wywojujemy w eliminacjach
Liczba postów: 755
Liczba wątków: 1
Reputacja:
31
Mamy sprzedać Skrzypczaka po to, żeby zostać z jednym 19 letnim stoperem, Miliciem który coraz częściej się leczy i Douglasem który coraz częściej się leczy?
Liczba postów: 1,550
Liczba wątków: 14
Reputacja:
63
Plus Gumny w odwodzie jako opcja, która w tym jednym meczu wypadła całkiem sensownie.
Stopera potrzebujemy na cito przed obozem. Z górnej półki, który wskoczy do kadry bez zbędnego zgrywania się. Doświadczony pener.
Liczba postów: 782
Liczba wątków: 2
Reputacja:
24
Wdowik odchodzi z Jagi. Ja bym go brał na lewą obronę
Liczba postów: 755
Liczba wątków: 1
Reputacja:
31
Tylko, że w obronie potrzebujemy już jeden taki wariant zakładając, że Milić zostaje. Ławka pt. Milić - Skrzypczak brzmi dobrze.
Liczba postów: 894
Liczba wątków: 28
Reputacja:
31
Taką ławkę bym widział, pierwszy garnitur Mońka do pary z jakimś przechujem. Douglas wtedy w pizdu a Janyszka na wypożyczenie do GKSu Katowice.
Liczba postów: 185
Reputacja:
5
Myślę że będzie próba reanimacji Douglasa. W pierwszych miesiącach pobytu u nas pokazał spory potencjał. Kontuzje go dojechały ale znając naszych nie będą tak łatwo go skreślać.