Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Nie no ja wierzę, że się uda tym razem nie spierdolą tego.

Odpowiedz
Mnie to nie martwi. Nie jesteśmy w takiej sytuacji, że musimy zrobić transfery jeszcze przed Galą Ekstraklasy.

Odpowiedz
Zastanawiam się czy oni nie mogą sprzedać Skrzypczaka? Obrońca sezonu 2024/25, reprezentant Polski... dobry pijarowiec by załatwił transfer...
Ja nie wiem czy z taką tykającą bombą w składzie coś wywojujemy w eliminacjach

Odpowiedz
Mamy sprzedać Skrzypczaka po to, żeby zostać z jednym 19 letnim stoperem, Miliciem który coraz częściej się leczy i Douglasem który coraz częściej się leczy?

Odpowiedz
Plus Gumny w odwodzie jako opcja, która w tym jednym meczu wypadła całkiem sensownie.
Stopera potrzebujemy na cito przed obozem. Z górnej półki, który wskoczy do kadry bez zbędnego zgrywania się. Doświadczony pener.

Odpowiedz
Wdowik odchodzi z Jagi. Ja bym go brał na lewą obronę

Odpowiedz
(26-05-2026, 09:39)Antonio napisał(a): Mamy sprzedać Skrzypczaka po to, żeby zostać z jednym 19 letnim stoperem, Miliciem który coraz częściej się leczy i Douglasem który coraz częściej się leczy?

Rutek powiedział, że od września pracują nad transferami więc zakładam że mają nowy "wariant mistrzowski"

Odpowiedz
Tylko, że w obronie potrzebujemy już jeden taki wariant zakładając, że Milić zostaje. Ławka pt. Milić - Skrzypczak brzmi dobrze.

Odpowiedz
Taką ławkę bym widział, pierwszy garnitur Mońka do pary z jakimś przechujem. Douglas wtedy w pizdu a Janyszka na wypożyczenie do GKSu Katowice.

Odpowiedz
Myślę że będzie próba reanimacji Douglasa. W pierwszych miesiącach pobytu u nas pokazał spory potencjał. Kontuzje go dojechały ale znając naszych nie będą tak łatwo go skreślać.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 18 gości