Liczba postów: 301
Liczba wątków: 1
Reputacja:
23
No nie do końca (chyba ze zaplacimy pierwotnie umówione wykupne 4.5 mln). Jeśli chcemy zbić z umówionej ceny, to Celtic, wiedząc że inny chętny daje wiecej niż Lech, może po prostu odrzucać wszystko poniżej 4.5mln do 30 czerwca po czym sprzedać Sevilli. A czu Palma jest na tyle lojalny żeby sie postawic okoniem Celticowi, ze "do Lecha za mniej, albo nigdzie", to śmiem wątpić. Już szczegolnie przy ofercie z La Liga. Dobra piłka, jego język ojczysty, lepszy klimatitd
Liczba postów: 1,550
Liczba wątków: 14
Reputacja:
63
I brak pucharów. Ale oczywiście wszystko inne co wymieniłeś pewnie z jego perspektywy bardziej na plus. Sprężałbym się na miejscu Rutka.
Liczba postów: 126
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
@Pacal
W 100% wszystko zależy od Nas, bo nawet jak się nie dogadają na obniżkę, to i tak mamy w rękawie umówioną sumę.
Od Szkotów zależna jest kwota, ale ostatecznie to My decydujemy (no i oczywiście sam gracz, ale wierzę, że Palma jest na tyle poważny, że skoro już się dogadali co do kontraktu to zdania nie zmieni).
Reputacja:
63
Ale mamy chyba jakiś termin, po którym już Lech nie ma pierwokupu za ustaloną kwotę.
Liczba postów: 126
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Zapewne, nie wiem czy jest wypożyczony do 30 czerwca, czy krócej, ale to i tak wciąż to Lech do tego czasu ma wszystko w swoich rękach.
Reputacja:
63
Nie wiem ile w tym prawdy, ale w necie lata, że mamy czas do początku czerwca. Konkretnego dnia nie znalazłem. Ktoś zna dokładny termin, do którego obowiązuje klauzula ustalona z Celtikiem? Wobec powyższego, dziwne że Klimczak w rozmowie z Włodarczykiem mówił, że sprawa powinna się rozstrzygnąć w najbliższych tygodniach. Zakładam że nawinął mu makaron, a w rzeczywistości na dniach pewnie poznamy rezultat negocjacji.