Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Zgadzam się. Brać Palmę bo sprawdzony a i system jest sprawdzony jak widać. Kolejnego kozaka na wypożyczenie z opcją pierwokupu i można iść dalej z rozwojem klubu.

Odpowiedz
Palma ma jeden plus którego nie mają te inne opcje na listach. On tu jest. To nie będzie łatwa decyzja, ale wydaje się jedyną słuszną ostatecznie. Nawet z punktu widzenia morale przed batalią o gwiazdy Wink

Odpowiedz
Jeśli plotki o ofertach dla Celticu i ich wycofaniu z negocjacji są prawdziwe, to moim zdaniem Lech podejdzie do tego w jedyny możliwy sposób. Zdecyduje o transferze 29 czerwca i wszystko będzie przedłużał ile się da. Wówczas ofert dla Celticu może już nie być i sytuacja się zmieni. Jeśli sytuacja do tego czasu się nie zmieni, to Lech nic na tym nie straci.
Druga kwestia to jak do tego podchodzi sam zawodnik. Po pierwsze na taką niepewność jeśli chodzi o przyszłość, po drugie na chęć gry w LaLidze zamiast w Ekstraklasie i (ewentualnie) w LM/LE.

Odpowiedz
Internety już huczą od informacji że nic tego nie będzie

Odpowiedz
(02-06-2026, 08:50)rojber napisał(a): Pytanie czy Palma chce w ogóle tu zostać. Jakiś czas temu trafiło do mnie zdjęcie z chaty Palmy na którym były popakowane kartony. Chciałem wtedy wierzyć, że zmienia po prostu lokum ale teraz przemyślenia mam już zupełnie inne.
No mi gdzieś mignęła informacja czy tam plota Xowa, że jest bardzo zainteresowany ofertą Sewilli i mógłby nawet zejść ze swymi wymaganiami finansowymi, by tam grać.

(02-06-2026, 10:27)Luqu napisał(a): Jeśli plotki o ofertach dla Celticu i ich wycofaniu z negocjacji są prawdziwe, to moim zdaniem Lech podejdzie do tego w jedyny możliwy sposób. Zdecyduje o transferze 29 czerwca i wszystko będzie przedłużał ile się da. Wówczas ofert dla Celticu może już nie być i sytuacja się zmieni. Jeśli sytuacja do tego czasu się nie zmieni, to Lech nic na tym nie straci.
Druga kwestia to jak do tego podchodzi sam zawodnik. Po pierwsze na taką niepewność jeśli chodzi o przyszłość, po drugie na chęć gry w LaLidze zamiast w Ekstraklasie i (ewentualnie) w LM/LE.

Podobno termin podjecia decyzji o wykupie nie jest zbiezny z terminem zakończania wpypożyczenia, pono to koniec tego tygodnia.
Oczywiście jest jeszcze opcja, że to jest twarda gra negocjacyjna ze strony Lecha i blef Celtiku, ale raczej małe szanse na to, jak mi się wydaje.

Odpowiedz
Daję 5% że Palma zostanie u nas. Trzeba walczyć i mieć nadzieję (złudną niestety) że Tomek ma ludzi którzy dadzą nam jakość przynajmniej taką jaką gwarantował Luis.

Odpowiedz
(02-06-2026, 10:27)Luqu napisał(a): Jeśli plotki o ofertach dla Celticu i ich wycofaniu z negocjacji są prawdziwe, to moim zdaniem Lech podejdzie do tego w jedyny możliwy sposób. Zdecyduje o transferze 29 czerwca i wszystko będzie przedłużał ile się da. Wówczas ofert dla Celticu może już nie być i sytuacja się zmieni. Jeśli sytuacja do tego czasu się nie zmieni, to Lech nic na tym nie straci.

Nie, no bądźmy poważni - myślisz że ktoś składa ofertę za grajka wartosci ca 4.5 mln eur z datą ważności "tu i teraz"?
Jest dokładnie odwrotnie, to Lechowi się spieszy, nie Celticowi, bo jest kilka ofert i kluby zainteresowane cierpliwie czekają na koniec okresu umownego wykupu przez Lecha. Celtic musiałby być zarządzany przez wariatów, gdyby zgodzili się na niższe kwoty wykupu, mając lepsze oferty do akceptacji za 3-4 tygodnie. To byłoby wręcz działanie na szkodę spółki.

Jeśli prawdą jest, to co się pojawia - że Celtic zgodził się obniżyć na 3 mln, ale my dalej dziś próbowaliśmy zbijać, to powrócę do mojej wczorajszej tezy - my po prostu pasujemy do LKE. Finansowo i mentalnie jesteśmy jeszcze daleko poziomu Ligi Mistrzów i pora się z tym pogodzić. Gorzej, że krajowa konkurencja w swoim wariactwie może dam dotrzeć szybciej niż my.

Widzę bardzo małe szanse na wykup Palmy, ale pozostaje wierzyć do końca.

Odpowiedz
i jeszcze się okaże że te lepsze oferty, to 3,2 mln....

tak jak napisałem - życie mówi "sprawdzam" w tydzień po fecie i klepania po plecach przez wszystkich. żeby nie utonęli w tym przekonaniu o swojej przezajebistośći. przypominam że dwa lata temu Ci sami ludzie kończyli z Rumakiem na ławce.

i tu może być "psucie" rynku jeśli macza w tym palce Dobrzycki, któremu nie zależy czy wyda 2 czy 5, więc może dla jaj popsuć deal z Lechem. i sobie kupić gwiazdę za powiedzmy 4 mln

Odpowiedz
Jak Palma wylądowałby ostatecznie w Widzewie to jest wizerunkowy koszmar.

Odpowiedz
Dziennikarze pierdolą, że Frederiksen idzie do Watfordu dzień przed tym gdy on podpisuje umowę z Lechem ale mają dostęp do przebiegu negocjacji pomiędzy Lechem a Celtikiem?

A co jeśli Dobrzycki kupi całego Lecha i przeniesie do Łodzi? Przecież ma wszystkie pieniądze świata i może tak zrobić.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Podem, TonyJJ, 14 gości