02-06-2026, 08:51
Zgadzam się. Brać Palmę bo sprawdzony a i system jest sprawdzony jak widać. Kolejnego kozaka na wypożyczenie z opcją pierwokupu i można iść dalej z rozwojem klubu.
|
Ocena wątku:
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa |
(02-06-2026, 08:50)rojber napisał(a): Pytanie czy Palma chce w ogóle tu zostać. Jakiś czas temu trafiło do mnie zdjęcie z chaty Palmy na którym były popakowane kartony. Chciałem wtedy wierzyć, że zmienia po prostu lokum ale teraz przemyślenia mam już zupełnie inne.No mi gdzieś mignęła informacja czy tam plota Xowa, że jest bardzo zainteresowany ofertą Sewilli i mógłby nawet zejść ze swymi wymaganiami finansowymi, by tam grać.
(02-06-2026, 10:27)Luqu napisał(a): Jeśli plotki o ofertach dla Celticu i ich wycofaniu z negocjacji są prawdziwe, to moim zdaniem Lech podejdzie do tego w jedyny możliwy sposób. Zdecyduje o transferze 29 czerwca i wszystko będzie przedłużał ile się da. Wówczas ofert dla Celticu może już nie być i sytuacja się zmieni. Jeśli sytuacja do tego czasu się nie zmieni, to Lech nic na tym nie straci.
Druga kwestia to jak do tego podchodzi sam zawodnik. Po pierwsze na taką niepewność jeśli chodzi o przyszłość, po drugie na chęć gry w LaLidze zamiast w Ekstraklasie i (ewentualnie) w LM/LE.
(02-06-2026, 10:27)Luqu napisał(a): Jeśli plotki o ofertach dla Celticu i ich wycofaniu z negocjacji są prawdziwe, to moim zdaniem Lech podejdzie do tego w jedyny możliwy sposób. Zdecyduje o transferze 29 czerwca i wszystko będzie przedłużał ile się da. Wówczas ofert dla Celticu może już nie być i sytuacja się zmieni. Jeśli sytuacja do tego czasu się nie zmieni, to Lech nic na tym nie straci.