Liczba postów: 244
Liczba wątków: 7
Reputacja:
5
proponuję tu się skupić na wymianie poglądów, czy dziś, czy w lipcu, i czy w ogóle, Trener powinien odejść. Oczywiście podpowiedzi dla trenera co zrobić również, a może nawet bardziej, mile widziane.
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Trochę zmienię temat i skupię się na zawodnikach.
Czy zauważyliście, że piłkarze nie grają z zaangażowaniem?
Przechodzą obok meczu imitując grę w piłkę nożną. Jedynym, który zerwał się do gry po stracie bramki na 2-1 w ostatnim meczu był Sousa. Widzieliście ten moment? Potem padł na murawę jak sędzia odgwizdał karnego dla WKS.
Zmiana trenera pomoże jedynie by pobudzić ich zaangażowanie aż do momentu, w którym gwiazdeczką coś się nie spodoba i zaczną grać jak grają. Nikt mi nie wmówi, że nagle oduczyli się biegać. Mecz w Białymstoku pokazał, że drużyna która zagrała wuchte spotkań więcej niż my nas zabiegała a wystarczyło zaangażowanie. Każdy mecz jest na stojąco. Nie pamiętam kiedy ostatni raz wyszli z pianą na pysku.
Co do trenera. Skorpion kolejny raz napisze, to zarząd wymienia, zmienia itd to oni wybrali Skórze ale też Rumaka czy Żurawia. Moim zdaniem trzeba się wziąć za piłkarzy, krótko przy pysku. Nie może być tak, że drużyny z dołu tabeli, mniejszym budżetem potrafią nas zgnębić.
Liczba postów: 462
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Tu masz oczywiście rację. Że to co robią piłkarze to skandal. Ale jak ich zmotywować?
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Zesłaniem do rezerw, kary finansowe, kontrakty z bonusami, limit przebiegniętych kilometrów.
Jednak znów dochodzimy do kontraktów a te podpisuje zarząd a nie trener.
A czy może sam zesłać zawodnika do rezerw? Wątpię
Reputacja:
3
Przecież to byłby kociokwik i wśród kibiców i zarządu i piłkarzy. Choć to co piszesz to w każdym normalnym klubie powinny być stosowane kary.
Liczba postów: 244
Liczba wątków: 7
Reputacja:
5
02-04-2025, 22:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-04-2025, 22:18 przez Mosina.)
w pełni sie zgadzam - uważam że, z jakiegoś mi nie znanego powodu, nie tworzymy drużyny, albo co gorsza - tworzymy kolesiostwo które fajnie się bawi w zawodowy futbol ale celów to już postawionych nie ma żadnych, no może nie spaść poza podium. wypowiedź Ishaka mnie zszokowała, serio. może tak właśnie jest - że oni sa zdziwieni że moga tak grac jak na jesień a teraz wszystko wróciło do normy i już nie są zdziwieni. to jak nie są - to skąd mają wziąć wkurw na niepowodzenia? co zrobić....i wracamy do tego że to jest kolesiowski klub sportowy, bez ambicji i celów. możemy mieć nawet Guardiole na ławce.
I tak przechodząc do naszego trenera, czy w City wyjebali magika z Hiszpanii? a przegrywali wszystko - taki klub, z takim hajsem. ja uważam że teraz zmiana oznaczałaby spokój dla piłkarzy. raczej bym się dogadał z zarządem że wprowadzamy sankcje za przechodzenie obok meczu - bo takiego odpierdalania maniany to nie pamiętam dawno. czasami głupio tracilismy punkty, ale żeby ze Slaskiem nie istnieć? z Puszczą? Lechia? błagam...
trener się nawet z Fabiemy wyleczył, za to dostał jakiegoś no-name'a na zmianę za Ishaka. A i jeszcze o kapitanie, nie sądziłem że to powiem, ale to byl bład że z nim przedłużyliśmy kontrakt, mamy drogiego, po boreliozowego pape który który jest znowu pod formą. od zawalenia bramki z Trnavą zresztą...
Liczba postów: 132
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
02-04-2025, 22:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-04-2025, 22:44 przez joseph.)
Mosina - mam od jakiegoś czasu dokładnie takie same skojarzenia z Guardiolą, Podobny przypadek. I coś mi mocno mówi, ze gdzieś tam w kibicowskich dyskusjach, w Manchesterze tez jest jakiś "Scorpio", o przepraszam "Thunder", który pieje o "magiku z Hiszpanii", którego trzeba w trybie dyscyplinarnym natychmiast wyjebać i ząorać wszystko.
Reputacja:
3
Nie ma to jak porównać Guardiole który wygrał wszystko z MC do pionka z Danii który jak na razie zawalił nam koncertowo PP i w lidze przejebał w pięknym stylu mistrzostwo. Gratuluję! Nie zapomnij dopisać do swojego posta ,,jebać Rutka to jego wina!"