Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
(02-06-2026, 18:56)Skorpion napisał(a): Chłop pokazał, że chce i potrafi zagrać na innym poziomie. A tu jakieś zastanawianie się. Za to na dziadowskiego Agnero 2.3 miliona proszę bardzo. (zanim zlecą się jego obrońcy on nie poradził sobie na tle Gryfa czy Lincoln ma problemy z koordynacją choć pod koniec zaczął chociaż pracować dla drużyny Vojo też załadował 3 bramki Piastowi). Mam nadzieje,ze przed 8 będzie info że go biorą 4 mln to nie jest dużo w perspektywie LM.
2.3 za Agnero już było, chłop jest naszym piłkarzem i módlmy się żeby ten mityczny potencjał się ukazał kiedy dostanie więcej szans na grę. Teraz mamy czerwiec 2026 i trzeba wydać nie 2.3 tylko 4.5 i to robi różnicę. Nikt Palmie nie ujmuje tego że chciał ale też w wielu meczach nie dojeżdżał i taka jest rzeczywistość. Moim zdaniem nie wtopią na tym transferze bo chłop młody, zdrowy i z iskrą bożą w nodze więc opitolimy go drożej no ale to nie my podejmujemy decyzje o wydaniu coś koło 16 mln zł.

Odpowiedz
Pełna zgoda z kolegą Strzelistym. Jak mamy wyjść taką czwórką w ataku to dajmy sobie spokój i nie róbmy jaj.

Pełna zgoda z kolegą Strzelistym. Jak mamy wyjść taką czwórką w ataku to dajmy sobie spokój i nie róbmy jaj.

Odpowiedz
Ja jebie...pierwszy mecz za półtora miesiąca, okienko zamknięte, tydzień na podjęcie decyzji na temat jednego zawodnika, który potrafił też się kopać po czole na polskich pastwiskach. Brawo wy.

Odpowiedz
(02-06-2026, 19:51)Róża napisał(a): Ja jebie...pierwszy mecz za półtora miesiąca, okienko zamknięte, tydzień na podjęcie decyzji na temat jednego zawodnika, który potrafił też się kopać po czole na polskich pastwiskach. Brawo wy.

Dokładnie. Nie róbmy z Luisa zbawiciela bo w wielu meczach nim nie był. Będzie co ma być. Do 08.06 mają niby czas więc możemy spokojnie grillować Smile

Odpowiedz
@Róża
Weź pod uwagę, że władowaliśmy się swego czasu w Gholizadeha, który zdrowotnie nigdy nie dojeżdżał i finał historii jest taki, że go na eliminacje nie ma. Wyklucz z ofensywy jeszcze Palmę i w zasadzie możemy budować naszą siłę w ataku od podstaw. I wtedy półtorej miesiąca do pierwszego meczu nie brzmi już tak optymistycznie.

Odpowiedz
Na razie są urlopy a mister president zapowiedział około 4 - 5 transfery. Nie mam powodu do histerii w tym momencie, gorąco mi się zacznie robić jak nikt nowy nie pojawi się we Wronkach. Teraz jestem w euforii i czekam, co będzie dalej.

Odpowiedz
Ja tu nie widzę paniki, srania żarem czy wygrywania gorzkich żali na fujarce; raczej rozkminy o tym czy wykupić Palmę i czy 4,5 miliona to dziś dużo. 
Co do czasu jaki mam został - jeśli mamy realnie walczyć o LM a zakładam że chcemy tego wszyscy to pozostało nie półtora miesiąca a niecałe trzy, max cztery tygodnie - 22 rozpoczynamy treningi a 29 zgrupowanie.

Odpowiedz
Piotr R. powiedział, że nauczyli się przegrywać te eliminacje. Jeden leitmotive jest, był zawsze ten sam - brak gotowego składu. Z wielu względów oczywiście. Palma to nie tylko kolejny grajek, ale gość który już w tym składzie jest, zgrany, itd.

Co do jego, jak tu ktoś napisał, "kopania się po czole", to dobra wiadomość jest taka, że następny raz Honduras może znowu przegrać eliminacje do MŚ za 4 lata. Więc mamy trochę spokoju Smile

A jak widać, dobrze mu się gra, jak jest ciepło, i wtedy go dokładnie potrzebujemy na eliminacje, mecze w fazie ligowej i końcówkę sezonu. Mamy takiego zawodnika który jest w formie przez bite 8 miesięcy?

Odpowiedz
Nasz najlepszy zawodnik Gholizadeh przez cztery miesiące, w porywach pięć. W pozostałym okresie jest "niewidoczny".

Odpowiedz
a w tym nowym sezonie będzie "niewidoczny" przez 90% czasu. jak dobrze pójdzie. i nie wiadomo na jak długo.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Sultan, 17 gości