Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
(02-06-2026, 21:37)Sultan napisał(a):
(02-06-2026, 21:24)Antonio napisał(a): Trzeba zgrania jak Bengtsson, Palma, Ismaheel?

No, bardzo powalczyliśmy na początku sezonu, szczególnie w Europie.

No i była to wina tego, że Bengtsson, Palma i i Ismaheel się długo aklimatyzowali? 
Z tego co ja pamiętam to dwaj pierwsi byli z miejsca najlepszymi graczami drużyny i znacząco się nie poprawili po zaaklimatyzowaniu. Wcześniej Walemark też zbyt wiele czasu nie potrzebował by błyszczeć. Pewnie. Może teraz im się to nie uda ale tego nie wiemy.

Odpowiedz
Na meczykach piszą że wg jakiegoś dziennikarza z Sevilli może i są zainteresowani Palmą ale nie mają na niego kasy i najpierw musieliby kogoś sprzedać
Podobnie pewnie u nas - musimy sprzedać kogoś a nie ma ofert.

Odpowiedz
Proponuję odrobine lodu, do okienka transferowego jeszcze sporo czasu i nie ma co liczyć na konkrety. Chociaż chciałoby się żeby wszystko było już dograne ale niestety w tym biznesie, a szczególnie u nas wiem jak to jest. Nie ma co liczyć że najważniejsze tematy zostaną przyklepane przed czasem.
Oby udało się przed zakonczniem przygotowań

Odpowiedz
Zeszłoroczna saga pt "napastnik do rywalizacji z Ishakiem" powinna dać sporo do myślenia. Miejmy nadzieję, że wnioski zostały wyciągnięte.

Odpowiedz
Ja bym żył w spokoju gdybyście w tym temacie tyle nie produkowaliSmile
A tak poważnie ciągle się łudzę, że ostatecznie go wykupią bo lud tak chce.

Odpowiedz
Wykupić ostatniego możliwego dnia, kiedy Lech ma pierwszeństwo za możliwie najniższą wynegocjowaną kwotę i pójść na zakupy kozaków do pierwszego składu w formie wypożyczeń z opcją wykupu. Wierzę, że uda się takich piłkarzy ściągnąć przed startem eliminacji, przekonując ich wizją gry w Lidze Mistrzów. I wtedy dawać te eliminacje do pucharów. Smile

Odpowiedz
Czyli można go kupić i opierdolić po eliminacjach jak Sevilla nazbiera szmalu.

Odpowiedz
Sevilla wczoraj wręczyła Cracovii koszulkę, nie było ich stać nawet na antyramę. Biednie wypadli przy delegacji CracoviiSmile tak pół żartem

Odpowiedz
(03-06-2026, 11:13)koziołek napisał(a): Ja bym żył w spokoju gdybyście w tym temacie tyle nie produkowaliSmile
A tak poważnie ciągle się łudzę, że ostatecznie go wykupią bo lud tak chce.

Coś jak case Arboledy kiedyś Wink

Odpowiedz
Dla lubiących zagadki jest coś na facebooku klubowym.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Podem, TonyJJ, 14 gości