Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
3,5M GBP - czyli finalnie ponad 4M EUR płacimy.

Traciłem nadzieję, a tutaj taka niespodzianka. Brawo Zarząd.

Odpowiedz
to ponad to praktycznie niewidoczne, zostańmy przy 4 mln € Smile

super wiadomość - news roku albo i wielu-lat

nie spodziewałem się tego wydatku, wydatku - nie podjęcia próby. to brzmi teraz naprawdę poważnie

brawo Zarząd

Odpowiedz
Czyli walczyli do końca o zniżkę, ale nie wyszło. No i wzięli w pełnej cenie, bo Palma potrzebny od początku eliminacji. Świetne wieści, brawo zarząd!

Odpowiedz
Brawo. Ishak, Luis, Ali, to jest podniesienie poprzeczki. Teraz tylko poproszę kolejnego napastnika do rywalizacji z kapitanem na już - mimo wszystko.

Odpowiedz
Moim zdaniem najpilniejszy jest klasowy i doświadczony stoper. Tam mamy dziurę, bo z pewnych graczy jest tylko Mońka. Potem od razu uzupełniać dziury po ew. odejściach, dopiero w dalszej kolejności kolejny napastnik.

Odpowiedz
Najpierw defensywny, potem stoper, potem prawe skrzydło i zobaczymy ile zostanie. W ataku jest Ishak, Agnero, Jakóbczyk + Sżymczak.

Odpowiedz
Jakóbczyk

Odpowiedz
Dokładnie @Róża, teraz kozak stoper, kozak DP i kot na PP. Jak Mrozek aut, to Lis in. I w zasadzie wtedy już mamy dobry, szeroki skład. I jak na te ruchy mamy te 6M EUR do wydania, o których można posłuchać (10M-4M za Palmę) to widzę te potencjalne ruchy bardzo pozytywnie. Szczególnie, że pewnie PP będziemy brali na wypo jak Palmę, więc celują wysoko jak mniemam.

Trzymam kciuki, żeby się udało. Brawa raz jeszcze dla Zarządu, za podejście do tematu na poważnie. Wierzę, że zawodników na listach mamy ciekawych, więc będzie w czym rzeźbić te transfery. Nie wszystko w naszych rękach, ale wydaje mi się, że nadeszły czasy, na które czekaliśmy. Koniec dziadowania.

Odpowiedz
Brawo i nic więcej. O takie ruchy chodzi!

Odpowiedz
Włodarczyk twierdzi, że Lech ma na transfery budżet w wysokości 10 MEUR (włączając kasę za Palmę). No ale to może być znów dziennikarski blubr, poza tym pytanie, czy i jakie transfery out ta kwota uwzględnia.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: TonyJJ, 9 gości