Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Przestańcie słuchać tych atencjuszy.

Odpowiedz
Nie trzeba ich słuchać, żeby wiedzieć że mniej więcej te 10M to pewnie Lech ma na to okienko. Ostatnio wydał z pensjami 8M i jasne było, że pójdą grubiej, choćby tylko ze względu na Palmę.

Odpowiedz
To jeszcze tak
In:
-bramkarz (Lis)
-stoper (jeśli Milic odchodzi)
-lewy obrońca
-defensywny pomocnik
-prawo skrzydłowy (lepszy od Tofika)

Plus na koniec okna jakiś transfer premium w zależności od pucharów w których będziemy grali.

Odpowiedz
faktem jest że klub jest tak szczelny ostatnio, że poziom (nie)wiedzy pismaków jest wręcz ich ośmieszający.
niech sobie piszą o Legii i Widzewie, bo tam każdy gada na prawo i lewo z gabinetów.

I ta maniera Włodara - "wiem z dobrze poinformowanych źródeł...", to samo Borek wie....

Odpowiedz
(03-06-2026, 14:32)Kleju napisał(a):
(03-06-2026, 14:22)Mosina napisał(a):
(03-06-2026, 14:05)Kleju napisał(a):
(03-06-2026, 13:42)Harley napisał(a):
(03-06-2026, 13:37)Antonio napisał(a): Dla lubiących zagadki jest coś na facebooku klubowym.

Obiekt 77
Trajektoria
2026 -> 2029!

Cool

I najlepsze "azulejos"... azulejo- cienkie ceramiczne płytki Big Grin 1922 za 1m2. Coraz bardziej umiemy w marketing

próbuje wyczytać z tej karki kwotę, ale chyba nie mSmile

gdyby gdzieś była ilość m2 płytek, to można by się doliczyć

Te daty pod pierwiastkiem, to mnie interesuje, może tam jest klucz do odpowiedzi Big Grin

I jeszcze współrzędne Hondurasu plus przekreślone współrzędne Glasgow i Sewilli
A daty pod pierwiastkiem to 21.03 09.04 i 25.03 ... hmm

Odpowiedz
(03-06-2026, 16:15)hif napisał(a): Nie trzeba ich słuchać, żeby wiedzieć że mniej więcej te 10M to pewnie Lech ma na to okienko. Ostatnio wydał z pensjami 8M i jasne było, że pójdą grubiej, choćby tylko ze względu na Palmę.

Przede wszystkim od dłuższego czasu płyną sygnały, że kasa się mocno zgadza. 

Paradoksalnie, jezeli transfer Lisa jest podopinany ze wszystkich stron (a tak to przynajmniej wg pismaków wygląda), trzeba szybko wypychać Mrozka za w miarę dobrą kasę, bo jeszcze Goztepe go opchnie komuś... 1 MEUR to wydają się frytki.

Odpowiedz
To teraz jeśli Celtic się zgłosi po Kozubala to żadnych zniżek - nie chcieli iść na żadne ustępstwa, to my im też nie.
Pełna cena której oczekuje zarząd, od razu, nie w żadnych bonusach, albo niech sobie szukają kogoś innego.

Odpowiedz
No i uff można rzecz. Pokazali, że jednak zależy teraz po następne takie transfery!

Odpowiedz
(03-06-2026, 15:17)Róża napisał(a): Najpierw defensywny, potem stoper, potem prawe skrzydło i zobaczymy ile zostanie. W ataku jest Ishak, Agnero, Jakubczyk + Sżymczak.

Ishak - ok
Agnero - rozmiar mniej od Ishaka, nie daje spokoju, że będzie na pewno dobrze
Jakóbczyk - młody z potencjałem = niewiadoma
Szymczak - mimo, że widziałem w nim bardzo długo materiał na super piłkarza został negatywnie zweryfikowany już bardzo długo, przestałem wierzyć, że będzie z niego golleador

Podsumowując, poza Ishakiem ta mieszanka nie daje gwarancji bramek. A Ishak zawsze może złapać kontuzję, może go ugryźć kleszcz, pogryźć pies etc. I wtedy na tej pozycji wyglądamy słabo.

Odpowiedz
Filip Szymczaka to chyba do Jagielloni albo GKS. Jemu chyba chodziło o młodego
Nie dają gwarancji bramek bo grają ogony albo w ogóle nie grają. Może w końcu

Po Lisie o ile to jest prawda to DM z transferu i prawe skrzydło na wypożyczenie z opcją pierwokupu
Aaaaa no i ktoś na lewą obronę

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Antonio, 32 gości