Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
(04-06-2026, 13:01)Jerry2015 napisał(a): Kolejny piłkarz łączony z Lechem to Kevin Ciubotaru. 22 letni lewy obrońca z rumuńskiego FC Herrmanstadt

Kwota wykupu na poziomie 400-500 tys euro

Odpowiedz
Svetlin grał i o mistrzostwo, i w ćwierćfinale LKE, więc gadanie o tym, że nie wie jak grać w meczach z presją jest nadużyciem.

Odpowiedz
Generalnie to nie widzę tu megalomani w oczekiwaniu na transfery, raczej spokój wynikający z tego że uwierzyliśmy Zarządowi, że wykupiliśmy Palmę I wszystko idzie w dobrym kierunku. Widzę tu raczej rzeczowe dyskusje jak choćby ze Svetlinem - osobiście nie mam zastrzeżeń do jakości Piłkarza a jedynie mam obawy co do profilu. Jeśli zaś ma być za Kozubala a przyjdzie ktoś do rywalizacji z Murawskim to podpisuję obiema rękoma. Jest jeszcze opcja że odchodzimy od "szóstki przecinaka" to co graliśmy w kilku meczach wiosną.
Póki co jest dobrze. Palma na pokładzie, wiara że idziemy w dobrym kierunku i tylko czekać na dobre losowanie i kolejnych Zawodników.
Co do Lisa to zobaczymy, generalnie Bramkarze nie są w cenie więc nie oczekuję zarówno kokosów za Mrozka jak i tego że mielibyśmy położyć dwie bańki za Lisa

Odpowiedz
Tu chodzi o szanowanie się zrobiliśmy/robimy krok do przodu. Musimy celować wyżej i nie żadna megalomania nikt nie liczy na transfery z Bayernu czy Realu ale na ludzi pokroju Palmy. Takich którzy jeszcze wyżej podniosą poprzeczkę.

Odpowiedz
A kim był Palma przed przyjaciem do nas i co takiego osiągnął?

Odpowiedz
Palma był mistrzem w klubach w których grał, teraz dołożył następne.

Odpowiedz
Czyli gracz Korony nie pasuje, szrot z Celtiku owszem?

Odpowiedz
Palma pokazał, że potrafi przyszedł pokazał się przez sezon został wykupiony. A ten Pan z Korony? 11 miejsce wpierdol od takich potęg jak Pogoń czy Lechia. Klub który nie gra o nic. Spokój cisza, wakacje w kwietniu jak będzie utrzymanie. Jest to inny rodzaj piłkarza niż Palma.

Odpowiedz
(04-06-2026, 15:55)Skorpion napisał(a): Palma pokazał, że potrafi przyszedł pokazał się przez sezon został wykupiony. A ten Pan z Korony? 11 miejsce wpierdol od takich potęg jak Pogoń czy Lechia. Klub który nie gra o nic. Spokój cisza, wakacje w kwietniu jak będzie utrzymanie. Jest to inny rodzaj piłkarza niż Palma.
Innym jest bo gra na innej pozycji. Palma pokazał dopiero jak przyszedł do nas. Wcześniej coś tam pograł w Hondurasie, Grecji i głebokich rezerwach Celticu. Ja wszystko rozumiem ale my nie kupujemy pierwszoplanowych piłkarzy z pierwszoplanowych klubów.

Odpowiedz
Spoko ale mówię, dla mnie piłkarz Korony i fakt, że tam trafił wskazuje, że musi być jakiś defekt z nim.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Antonio, galis, 25 gości