Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Ok ok. Ilu było takich co błyszczeli w Koronach, Arkach czy innych Łęcznych a potem przychodziło pograć przy 30 tys widzów którzy wymagają o ważne cele a nie o puchar sołtysa Opola i była sraczka i lipa. To jest dwa miliony euro nie jesteśmy PSG żeby wywalać siano w błoto. Jeśli uważacie, że się sprawdzi ok. Przyjmuje waszą wiedzę do wiadomości, tylko żeby potem nie było płaczu bo innego nie będzie (patrz przykład Agnero)

Odpowiedz
(05-06-2026, 18:15)Skorpion napisał(a): Wyjęcie kogoś z Rakowa, Jagi, Górnika. Ten Tamar mnie nie przekonuje. Ale może ma to coś. Pytanie tylko czy dwa miliony euro to nie za dużo za niego.

A nie przekonuje Cię, bo nie obejrzałeś 900 minut jego gry, a zaledwie 450 i na tej podstawie nie jesteś w stanie jeszcze wyrobić sobie opinii? Masz rację, rzetelność ponad wszystko, nie bądźmy pochopni. Obejrzyj jeszcze trochę, bo przecież oglądałeś go w grze, prawda? O co ja zresztą pytam, oczywiście oglądałeś...

Odpowiedz
I po co ten sarkazm? Kupimy kolesia z Korony która zgarnęła na piz.. od Chojniczanki Lechii czy innej Pogoni. Chłop nie wypali a innego nie będzie. Tylko o to mi chodzi. Jeśli klub uzna, że chcą go bo jest im potrzebny to spoko.

Odpowiedz
Byli tacy, co błyszczęli w mistrzowskiej Wiśle, w mistrzowskiej Jadze, przychodzili do nas i była kupa. Nawet dwóch takich w kadrze aktualnie mamy. Zatem da się dorobić narrację do wszystkiego.
Rozumiem że sam zawodnik może nie przekonywać bo coś, ale narzekanie że przychodzi z Korony wg mnie jest jednak nieco kuriozalne.

Wywiad ze Svetlinem budujący, dobry znak. Oby szybko do nas dołączył.

Odpowiedz
(05-06-2026, 18:58)Skorpion napisał(a): I po co ten sarkazm? Kupimy kolesia z Korony która zgarnęła na piz.. od Chojniczanki Lechii czy innej Pogoni. Chłop nie wypali a innego nie będzie. Tylko o to mi chodzi. Jeśli klub uzna, że chcą go bo jest im potrzebny to spoko.

Po co transfery w takim razie?

Odpowiedz
(05-06-2026, 18:58)Skorpion napisał(a): I po co ten sarkazm? Kupimy kolesia z Korony która zgarnęła na piz.. od Chojniczanki Lechii czy innej Pogoni. Chłop nie wypali a innego nie będzie. Tylko o to mi chodzi. Jeśli klub uzna, że chcą go bo jest im potrzebny to spoko.

Svetlin popykał też w LKE m.in. zaliczając 180 minut z Fiorentiną, walnął kastę Apoelowi Nikozja czy Basaksehirowi. Grał też w reprezentacji Słowenii czy walczył o mistrzostwo swojego kraju. 

Inny kandydat, przykładowo ten Isma Ruiz, to grał jedynie w LaLiga2 pykając sobie w słonecznej Hiszpanii całe życie. 

Patrząc na samą ich charakterystykę i dotychczasową karierę to w mojej ocenie Svetlin ma większą szansę się sprawdzić. Wie już jak grać w naszej lidze, wie jak to jest posmakować pucharów no i wie co to gra w kadrze swojego kraju. Ruiz może być super grajkiem, Hiszpanie w Polsce się sprawdzają, ale to jest loteria czy da radę w polskiej fizycznej lidze jak tam jakiś przecinak z Termalici czy innej Legii wjedzie ci w nogi.

Odpowiedz
Nie no w takim przypadku to wolę tego z Korony niż jakiegoś asa z drugiej ligi hiszpańskiej.

Odpowiedz

To by się trzymało kupy i przynajmniej stało koło logiki, gdyby w meczach z Chojniczanką, Lechią czy inną Pogonią jedenastka Korony składałaby się z jedenastu Svetlinów. Stety, niestety, to gra zespołowa, a nie atak klonów.

Odpowiedz
No dobrze, że nie każdy tak rozumuje bo w życiu byśmy nie sprzedali żadnego zawodnika. Przyjdzie dyrektor z Dortmundu, Rzymu czy innej Brukseli i stwierdzi, że nie chce nikogo z Lecha bo dostali w ryj z Lincolnem.

Odpowiedz
@Skorpion Zluzuj majty i nie rób siary na dzielni jak mówi moj dziesięcioletni Chrześniak. Widziałeś jego grę? Sprawdziłeś to co piszą na forum albo transfermarkt? Mistrz Słowenii, zdobywca Pucharu Słowenii, jeden z najlepszych zawodników drużyny ćwierćfinalisty LKE. To nie jest jednosezonowiec a to że Korona go kupiła to udało się jej jak ślepemu poruchać.
@Kefas9494 jeśli rzeczywiście tak mówił to znaczy że i na zewnątrz widać że jesteśmy najlepszym rozwiązaniem w Polsce dla Piłkarzy- tu się wszystko zgadza, organizacja, sukces sportowy, cele i rozwój, piękna piłka (w skali naszej ligi) i najlepsze miejsce do życia.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Antonio, 31 gości