Liczba postów: 73
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Za Svetlina bierzemy jakiegoś niemieckiego dorsza, Mati Borek dostał telefon z Niemiec.
Liczba postów: 185
Liczba wątków: 0
Reputacja:
5
06-06-2026, 12:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-06-2026, 13:53 przez Jerry2015.)
Wraz z innymi 3 klubami interesujemy się też Yefgienijem Skybą z MFK Karvina. Wycena na 0.5 mln euro
Liczba postów: 782
Liczba wątków: 2
Reputacja:
24
Brawo. Nie ma co czekać i takie oczywiste i pewne ruchu fajnie byłoby szybko zamknąć. Dawać jeszcze tego Svetlina i można byłoby skupić się na obronie i prawym skrzydle.
Pewnie obiektywnie najtrudniej będzie ściągnąć szybko kozaka na prawe skrzydło. Dla mnie tutaj kluczowe żeby to był faktycznie kozak, nawet jakby miał przyjść w połowie lipca.
Liczba postów: 242
Reputacja:
9
Milion EUR brzmi jak promocja za Lisa, a komentarze wiślaków na X są bardzo budujące.
Liczba postów: 1,550
Liczba wątków: 14
Reputacja:
63
06-06-2026, 15:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-06-2026, 15:30 przez strzelisty jupiter.)
Niech Mrozek posiedzi trochę na ławce, może mu rura lekko zmięknie, bo od jakiegoś czasu czoło wysoko w chmurach. Nie mówię, że piłkarz nie może być pewny siebie, ale jak dla mnie tu już jest delikatna buta, megalomania i przeświadczenie o przezajebistości. Wypowiedzi rok temu przed startem sezonu, po mistrzostwie i u Kołtonia o tym świadczą. Dla przykładu Kozubal na drugim biegunie. Praca i pokora.
Liczba postów: 126
Reputacja:
2
Nom w razie transferu LIsa (choć jak nie ma sms-u z klubu, to transferu nie ma, nie ważne co piszą dziennikarze), lepiej posadzić Mrozka na ławie niech pokornieje!, zamiast go sprzedać. Ma to sens.
Liczba postów: 207
Liczba wątków: 2
Reputacja:
17
Jak dla mnie czepiacie Mrozka.
Nie powiedział nic takiego czego nie miał prawa myśleć. Czy to źle, że powiedział coś o czym każdy na jego miejscu by miał prawo myśleć? Może nie każdy ale ja uważam, że nie powiedział nic takiego.
Ma też swoje marzenia, ambicje.
A Kozubal jak dla mnie nie zrobi niestety kariery na zachodzie głównie przez charakter bo ten z kolei w drugą stronę za bardzo. Chciałbym się mylić.
Tak przy okazji mega zgadzam się z Puchaczem a propos naszych wychowanków.