Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
To zostanie u nich. Oni nie są na musiku.

Odpowiedz
(09-06-2026, 17:58)galis napisał(a): Zabolą go plecy na pierwszym treningu to się szybko zgodzi. Pytanie tylko czy my chcemy czekać do lipca na odpowiedź

Odpowiedź już była: 3 miliony i Svetlin przechodzi.

Odpowiedz
Jesteś pewien że Koronę stać na Klub Kokosa? Generalnie (nie to że pochwalam, przeciwnie) jeśli Zawodnik się uprze to odejdzie a Klub musi zejść z oczekiwań finansowych. Sousa nie jest jedynym przykładem a bolące plecy jedyną opcją nacisku przez Grajka.

Odpowiedz
On ma chyba jeszcze 4 lata kontraktu i jeżeli chcemy mieć mało profesjonalnego zawodnika w zespole to nawet 1 raty z tych 1,5 mln nie warto proponować.

Odpowiedz
(09-06-2026, 14:12)Róża napisał(a):
(09-06-2026, 13:25)joseph napisał(a): A Ty te medialne wrzuto-wysrywy o kwotach i ratach traktujesz jako pewnik? Serio ktoś zainteresowany i zaangażowany w negocjacje zdradza takie informacje ?

No tak. Każdy może podzielić wrzuto - wysrywy na pewniki lub nie, w zależności, co komu pasuje.
Z jakich wiarygodnych źródeł czerpiesz wiedzę na temat tej 1,5 banki w ratach? Wskaż mi to to, jeśli możesz.

Odpowiedz
Ze źródła kieleckiego. Tak w ogóle to najpierw media słoweńskie napisały o zainteresowaniu Svetlinem, potem był wywiad z Tamarem, następnie wszystko potwierdza strona kielecka a w międzyczasie ukazują się analizy fachowców, jaki to super gracz jest. Lech chyba w ogóle się do tego nie odniósł.

Odpowiedz
Jeśli to zrobi to po co nam taki piłkarz. Żeby za rok przyszedł nie wiem Sparta Praga powiedziała damy 2 za piłkarza wartego 5 i też od Nas odszedł? Dziękuje nara. Korona za darmo go nie puści ani za drobne więc temat umarł.

Odpowiedz
Hellebrand zdementował, że jest dogadany z Widzewem, powiedział, że nawet nie wiedział, że ten Widzew jest nim zainteresowany tak mocno.

Odpowiedz
Ale też dodał: (o Widzewie)
Cytat:To historycznie wielki klub, tak jak Górnik. Mam już 27 lat i oferta finansowa, której nie mogę odrzucić i która odmieni moje życie, może pojawić się lada dzień. Czas szybko mija. Nie będę kłamał - im jesteś starszy, tym bardziej patrzysz na pieniądze. Widzew wydał już około trzynastu milionów euro w poprzednim oknie transferowym. Widać, że budują tam coś nowego.

Odpowiedz
(10-06-2026, 12:51)hif napisał(a): Hellebrand zdementował, że jest dogadany z Widzewem, powiedział, że nawet nie wiedział, że ten Widzew jest nim zainteresowany tak mocno.

czy farmazioniarz kiedyś się wytłumaczy ze swojego pierdolenia na lewo i prawo? czy są jakieś granice w tym zawodzie?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: TonyJJ, 8 gości