Liczba postów: 471
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
A kto z kopaczy według Was jest tym hamulcowym i powinien ponieść konsekwencje? Salamon? Muraś? Kozubal? Ishak?
Liczba postów: 21
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Podobnie jak kolega powyżej mam nieodparte wrażenie, że Salamon „miesza” w szatni. Gdyby miało się okazać, że to Muraś lub Ishak to byłbym okropnie rozczarowany.
Liczba postów: 471
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Ciekawa? Dla mnie tragiczna.
,,– „Ze Śląskiem graliśmy po przerwie bardzo źle, bo straciliśmy strukturę. Piłkarze chcieli wziąć grę na siebie, bazować na indywidualnej jakości i to też nie powinno tak wyglądać. Powinniśmy trzymać się struktury, grać razem zarówno z piłką, jak i bez piłki.”
A przepraszam kim jest ten pan? Trenerem czy po prostu przechodził? Nie umie wymusić na zawodnikach realizowania jego planu? To co on tam robi?
Standardowe lanie wody. Korpo pierdolety o niczym. Żenada, przejebaliśmy mistrza i dwa mecze ale jest dobrze. Wszyscy trenują i jest dobrze. My chyba oglądaliśmy dwa inne mecze.
Liczba postów: 137
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
Jak już sobie tak gdybamy, to przypomina mi się zimowe zgrupowanie w Turcji i filmiki z treningów, po których nasze wkłady do koszulek leżały na murawie ciężko dysząc i robiąc bokami. Jeśli miałbym szukać źródeł obecnej (nie)chęci do gry pipkarzy, to w tamtym momencie... Panienki dostały za bardzo w kość, Może się obraziły, bo nie lubio tak ciężko pracować na swej waciki?
Liczba postów: 140
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Ale macie jakieś info, co było nie tak z rzecznikiem, który zmienił Henszela jeszcze przed meczem ze Śląskiem, że go już wywalili? Dobrze rozumiem, że jest już jakiś nowy? Podobnie z tłumaczem....
Liczba postów: 288
Liczba wątków: 13
Reputacja:
5
Jeśli miałbym szukać winowajcy spierdolonej atmosfery w szatni to też bym wskazywał Salamona. Niels pierwotnie posadził go na ławkę. Równie albo i bardziej obrażony był/jest Hotić ale ten pewnie za dużo do powiedzenia nie ma w drużynie.
Liczba postów: 59
Liczba wątków: 1
Reputacja:
2
A ja zapytam skąd wy macie informacje, że w szatni jest chujowa atmosfera i że są różne obozy?
Bo z tego co widzę mamy 8 porażek w tym 6 porażek kiedy pierwsi traciliśmy bramkę. To co? Nagle ta zwaśniona szatnia przypomina sobie, że jest chujowo z trenerem i nic nie gra? Czy to raczej trener pizda nie potrafi odpowiednie zareagować na stratę gola? Brak planów taktycznych na takie sytuacje? Czy to piłkarze pizdy i nie potrafią tych planów wykonać?
Mistrzostwa nie wygrywa się tylko łatwymi wygranymi, ale też właśnie odpowiednią psychiką i piłkarzy i trenera podczas okresowych dołków. Skąd ta pewność, że trener sobie radzi właśnie z tą psychiką? Że potrafi dotrzeć do piłkarzy? Do ich głów?
Nie przypominam sobie aby jakiś piłkarz karnie sprowadzony na trybuny potem nagle grał jak z nut. A ja kto Ishak robi problemy? Posadzicie go na trybunach? Kto będzie w ataku grał? Rutkowski?
Liczba postów: 288
Liczba wątków: 13
Reputacja:
5
05-04-2025, 14:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-04-2025, 14:28 przez rojber.)
Nikt nie napisał, że tak jest. Nikt nikogo za rękę nie złapał. Jednak w poszukiwaniu przyczyny aktualnego stanu rzeczy bierze się taką możliwość pod uwagę. Nic więcej, luźna dywagacja.