Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Podobno widziany na Ławicy. Info od znajomego dryndziarza.

Odpowiedz
Włodarczyka by ale chuj strzelił gdyby Lewy tu przyszedł, zamiast kupić Legię.

Odpowiedz
Ale czy szwagier Reissa się zgodzi?

Odpowiedz
Marketingowo i sportowo mega ruch tylko, że Lewemu nie po drodze z Rutkiem. Takie mam wrażenie po jego wywiadach.

Odpowiedz
W Polsce tylko Widzew stać na sprowadzenie Lewego.

Odpowiedz
Myślę, że jakby miał do wyboru Widzew albo koniec kariery to by wybrał to drugie. Już by chyba do Lecha poszedł.

Odpowiedz
Wracając do blubrów o Moderze - myślę, że nasz klub moze być powoli stać na transfer w okolicach "Modera po przejściach", tylko zdaje się jeszcze niedawno postulowała połowa forumowiczów, żeby nie sprowadzać kolejnej szklanki, mamy już dwa kryształy na stanie, a i zdrowie Murawskiego to zagadka.

Taka obserwacja - jeszcze niedawno pisaliśmy o tym, że nie da się wyciągnąć sensownego pilkarza z Ekstraklasy (bo sensowni tylko za granicę idą), a tu jeszcze się okienko nie otworzyło i mamy szachy 5D w walce o czterech defensywnych pomocników z naszej ligi.

Odpowiedz
(13-06-2026, 21:00)Skorpion napisał(a): Marketingowo i sportowo mega ruch tylko, że Lewemu nie po drodze z Rutkiem. Takie mam wrażenie po jego wywiadach.

Ponoć jakiś czas temu zakopali topór wojenny. Może znaleziono kozła ofiarnego w postaci Kucharskiego, nic nie łączy tak jak wspólny wróg.

Odpowiedz
Moder Moderem a tu pojawiają się plotki o „dużym” zainteresowaniu Ivanem Żelizką o którym trochę blubraliśmy jakiś czas temu.

Odpowiedz
Typ ze Lwowa. Ja bym nie brał choć by nie wiem co. Na bank w serduszku czerwień i czerń. Niech się buja gdzie indziej. Jeszcze da się gdzieś sfotografować jak składa kwiaty nie pod tym pomnikiem co trzeba i będzie wstyd, i hańba. Niet.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: galis, Zabal, 21 gości