Liczba postów: 1,028
Liczba wątków: 0
Reputacja:
25
Jeżeli za Svetlina (1 gol, 1 asysta) wołajo 3 mln € to ile chcą za tego, co ma 7 razy lepsze liczby? Moim zdaniem nikt z 12 ligi w Europie nie przyjdzie do Kolejorza, co bym pochwalił w kontekście walki o LM I patrząc na wyceny z kosmosu.
Liczba postów: 586
Reputacja:
13
O Zelizko pisałem nim to zaczęło być modne bo to typ szóstki jakiej potrzebujemy - silny, do rozbijania przeciwnika i do tego ma liczby. Ma jeszcze coś - uderzenie z dystansu, coś czego Nam brakowało gdy przeciwniki parkował autokar w polu karnym. Biere w ciemno!
Reputacja:
25
Ale za ile byś wziął? Ostatnio było 6.
Reputacja:
13
6 to nie dostaną za Bobcka. Tak naprawdę to my znamy ułamek negocjacji i zapisów. By jednak odpowiedzieć to dałbym dwa razy tyle co chcą wydać na Svetlina, którego oczywiście widziałbym u nas w przypadku fiaska z Zelizko.
Liczba postów: 2,399
Liczba wątków: 5
Reputacja:
21
Jest info że była oferta za Svetlina ale została odrzucona. Także tego, żadne 1.5 miliona nie przejdzie chcą pewnie z trzy a to za dużo. Pululu jednak nie dla Widzewa (idzie tam Świder wiec Moder też w naszym zasięgu) może warto było by pogadać jednak jako ekstra transfer?
A co do tego asa z Lechii to pewnie też kosmos liczba będzie.
Reputacja:
25
Svetlin jest wart max 1,5 a Zelizko niewiele więcej. Nie szukałbym wzmocnień w naszej lidze. Jednak Lechia ze swoimi gwiazdami wiosną dała ciała po całości.
Reputacja:
13
Dali ciała bo pod koniec sezonu inni szatani tam byli czynni... mimo to z ligi spuściły ich Gabinety a nie sami Piłkarze.
Te Gwiazdy strzeliły w lidze tyle samo bramek co My - Mistrz Polski. Nie wiem jak mają skonstruowane umowy w przypadku spadku ale myślę że jest tam kilku Grajków wartych wyjęcia- w tym Żelizko który pasuje profilowe do "naszej szóstki"
Reputacja:
25
No nie wiem. Bobcek wiosną się zaciął, strzelał tylko z karnych a jednak defensywny pomocnik też dołożył cegiełkę do ilości straconych bramek. Choć liczby imponują. No i zgadzam się ze strzelistym, sympatyczni sąsiedzi czerwono - czarni ze wschodu niech omijają nasz klub z daleka.
Liczba postów: 782
Liczba wątków: 2
Reputacja:
24
Wiecie, te ceny to też jest element negocjacji. Za Souse chcieli 6, tak mówili w mediach, a ostatecznie poszedł za trzy, bo "z niewolnika nie ma pracownika". Jak za Svetlina chcą 3, Lech dawał 1,5, to do spotkania się jest bardzo blisko. Pewnie bliżej niż przy Zelizko za którego tam wołali bodaj 5.
Liczba postów: 2,399
Liczba wątków: 5
Reputacja:
21
Ale Svetlin ma ważny kontrakt i nikt przy zdrowych zmysłach za darmo go nie odda. A cena 1.5 to cena realna.