Liczba postów: 1,028
Liczba wątków: 0
Reputacja:
25
Ma kontrakt i to długi, czego nie miał Sousa.
Liczba postów: 755
Liczba wątków: 1
Reputacja:
31
Jak Hellebrand ma klauzulę 1,7 mln to nie ma co kombinować z Ukraincami i Słoweńcami tylko brać Czecha. Raz, że jakość piłkarska to dwa, za rok nie będzie chciał spierdalać.
Liczba postów: 1,028
Reputacja:
25
Hellebrand liczy na bajoński kontrakt w następnym klubie. Milion może go zadowolić?
Liczba postów: 1,550
Liczba wątków: 14
Reputacja:
63
Sposród powyższych też optowałbym za Patrikiem Hellebrandem. Choć główne negocjacje i tak prowadzone są pewnie z jakimś na ten moment dla nas no name'em z przykładowej Portugalii czy Szwecji - naszych ulubionych kierunków.
Liczba postów: 2,399
Liczba wątków: 5
Reputacja:
21
Pytanie czy nasi uderzyli do niego czy temat umarł.
Liczba postów: 586
Reputacja:
13
Akurat jego z wymienionej trójki chciałbym najmniej; najstarszy, chcący najwięcej zarabiać i najmniej pasujący do nas - ni Murawski ni Kozubal. To co jest jego atutem w Zabrzu - wyprowadzanie pilki i podania przeszywające u nas ogarniają Obrońcy - dlatego pewnie w przestrzeni medialnej nie pojawił się jego temat.
Liczba postów: 133
Reputacja:
1
Hellebrand sprzed ponad tygodnia "Mam już dwadzieścia siedem lat i oferta finansowa, której nie mogę odrzucić i która odmieni moje życie, może pojawić się lada dzień. Czas szybko mija. Miałem dwadzieścia lat i nie będę kłamał – im jesteś starszy, tym bardziej patrzysz na pieniądze."
Wobec powyższego myślę, że Lech to nie jego kierunek a i czy my potrzebujemy piłkarzy z takim nastawieniem? Nie sądzę.
Liczba postów: 2,399
Liczba wątków: 5
Reputacja:
21
Po takich słowach to jakieś araby typowo czuje.
Liczba postów: 133
Reputacja:
1
Polskie araby, czyli Widzew. Niech ich doi.
Liczba postów: 1,550
Liczba wątków: 14
Reputacja:
63
Dawać kogoś z Ekwadoru do Lecha. Było klepane, aż niemożliwe że przegrali. Polecam skrót.