Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Ma kontrakt i to długi, czego nie miał Sousa.

Odpowiedz
Jak Hellebrand ma klauzulę 1,7 mln to nie ma co kombinować z Ukraincami i Słoweńcami tylko brać Czecha. Raz, że jakość piłkarska to dwa, za rok nie będzie chciał spierdalać.

Odpowiedz
Hellebrand liczy na bajoński kontrakt w następnym klubie. Milion może go zadowolić?

Odpowiedz
Sposród powyższych też optowałbym za Patrikiem Hellebrandem. Choć główne negocjacje i tak prowadzone są pewnie z jakimś na ten moment dla nas no name'em z przykładowej Portugalii czy Szwecji - naszych ulubionych kierunków.

Odpowiedz
Pytanie czy nasi uderzyli do niego czy temat umarł.

Odpowiedz
Akurat jego z wymienionej trójki chciałbym najmniej; najstarszy, chcący najwięcej zarabiać i najmniej pasujący do nas - ni Murawski ni Kozubal. To co jest jego atutem w Zabrzu - wyprowadzanie pilki i podania przeszywające u nas ogarniają Obrońcy - dlatego pewnie w przestrzeni medialnej nie pojawił się jego temat.

Odpowiedz
Hellebrand sprzed ponad tygodnia "Mam już dwadzieścia siedem lat i oferta finansowa, której nie mogę odrzucić i która odmieni moje życie, może pojawić się lada dzień. Czas szybko mija. Miałem dwadzieścia lat i nie będę kłamał – im jesteś starszy, tym bardziej patrzysz na pieniądze."

Wobec powyższego myślę, że Lech to nie jego kierunek a i czy my potrzebujemy piłkarzy z takim nastawieniem? Nie sądzę.

Odpowiedz
Po takich słowach to jakieś araby typowo czuje.

Odpowiedz
Polskie araby, czyli Widzew. Niech ich doi.

Odpowiedz
Dawać kogoś z Ekwadoru do Lecha. Było klepane, aż niemożliwe że przegrali. Polecam skrót.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Kubol87, Railmon, Sultan, 11 gości