Liczba postów: 1,909
Liczba wątków: 14
Reputacja:
80
jakoś wielu meczach nie oglądałem do tej pory, ale mam wrażenie jakieś nędzy komentatorskiej. czy tylko tak trafiam?
dziś np co 45 sek słyszę "la furia roja". pewnie o 21 zostanie ten przydomek zamieniony na "czerwone diałby" i tak co chwilę. ale może tylko mnie to razi
Liczba postów: 1,550
Reputacja:
63
15-06-2026, 19:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-06-2026, 19:58 przez strzelisty jupiter.)
Kapowerdejczycy i tak najlepsi spośród potworków językowych.
Liczba postów: 387
Liczba wątków: 0
Reputacja:
14
Hehehehe no przecież tak nie mówili tylko Kabowerdeńczycy. Do Iworyjczyków się przyzwyczailiśmy do tego też się przyzwyczaimy.
Wczoraj sprawdzałem ceny biletów. Przed mistrzostwami były podobno ceny od 500 zł ale już w marcu pisali że liczba osób chętnych na kupno przekroczyła 30-krotnie liczbę dostępnych biletów. To chyba połowę ich wypuścili w obieg a teraz zostały te droższe. Najtańsze na mecze typu Jordania-Algieria ok. 1,2 tys zł, na finał najtańszy za ok. 35 tys zł.
Reputacja:
63
Najbardziej rozwaliła mnie jakaś audycja w radiu dzisiaj - czy w rodzinach są konflikty, bo jest kłótnia o pilota i telewizor przez mundial. Kobieta co to prowadziła nie zdawała sobie raczej sprawy, że mecze są głównie w nocy i nad ranem.
Druga sprawa - kto jakoś namiętnie ogląda telewizor w tych czasach żeby kruszyć kopie o pilota.
Liczba postów: 1,028
Liczba wątków: 0
Reputacja:
25
Może ma nieprzepracowane traumy z dzieciństwa. Ciekawe, czy dzisiaj o 21 da się odróżnić reprezentacje.
Reputacja:
63
Senegal czekolada mleczna, a Francja taka bardziej gorzka - minimum 64% kakao.