Liczba postów: 469
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Jeśli podejście będzie takie jak ze Śląskiem naszych piłkarzy to może być ciężko nawet o jeden pkt Jagiełło na środku i gramy w 10.. Ale masz rację szkoda dzieciaków jak przyjdą i zobaczą taką padakę.
Liczba postów: 48
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
05-04-2025, 19:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-04-2025, 19:01 przez m94g.)
Widzę po składzie, że wywieszamy już białą flagę. Spoko. Odpowiedni czas, żeby dać pograć młodym i tym co 2 razy powąchali murawę w tym sezonie ale... jest 7 Polaków w wyjściowym składzie za to.
Wiosna podobna jak przed rokiem to samo jak u Rumaka co mecz to 4 zmiany i ciągłe rotacje w każdej formacji, ciężko trafić ze składem przed meczem.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 56
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
05-04-2025, 19:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-04-2025, 19:04 przez Samurai.)
Mońka, Gurgul, Lisman... Co to kurwa jest? Skład jakbyśmy mieli 20 punktów przewagi.
E: Milić i Murawski zachlali?
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Skład na dzisiejszy mecz:
Mrozek — Carstensen Mońka Salamon Gurgul — Kozubal Jagiełło — Walemark Gholizadeh Lisman — Ishak
Murawski i Milić poza składem.
Liczba postów: 23
Reputacja:
2
To wygląda na jakis gruby kwas w szatni bo nie widzę innego wytłumaczenia dla wrzucenia hurtem młodych do składu
Liczba postów: 89
Reputacja:
3
Albo Niels robi porządki albo sabotuje swoją robotę by latem go pogonili z odprawą, a może w tym szaleństwie jest metoda.
Reputacja:
3
Ostatni mecz Nawalki mi się przypomina i jego autorski plan przegrania meczu. Mam nadzieję że porażka nie będzie tutaj tłumaczona: zawodnikami, Rutkowskim czy wiatrem. To trener wystawił taki skład i tylko on odpowiada za porażkę. I to ma być ekipa która według niego jeszcze walczy o mistrza wstyd.
Żal tych dzieciaków na stadionie
Liczba postów: 132
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
Ale po co? Żeby zostać bezrobotnym z łatką przegrywa?
Jedno jest pewne - takich rzeczy nie robi się bez wyraźnego powodu.
Reputacja:
3
Puchar już zawalił. Mistrza też jeszcze tylko brak pucharów i można kończyć robotę. Takich jaj to już dawno nie widziałem.
Liczba postów: 56
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
Albo NF szuka szansy młodymi skoro starsi zawodzą, albo jest jakiś spór w drużynie, inne wytłumaczenie nie przychodzi mi do głowy. Pewne jest to, że albo trenerowi się oberwie za taki skład jeśli przegramy, albo będzie chwalony za znalezienie sposobu w przypadku efektownego zwycięstwa.