Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Korona Kielce 5.04.2025 20.15
Tryb drzewa
Jeśli podejście będzie takie jak ze Śląskiem naszych piłkarzy to może być ciężko nawet o jeden pkt Jagiełło na środku i gramy w 10.. Ale masz rację szkoda dzieciaków jak przyjdą i zobaczą taką padakę.

Odpowiedz
Widzę po składzie, że wywieszamy już białą flagę. Spoko. Odpowiedni czas, żeby dać pograć młodym i tym co 2 razy powąchali murawę w tym sezonie ale... jest 7 Polaków w wyjściowym składzie za to.

Wiosna podobna jak przed rokiem to samo jak u Rumaka co mecz to 4 zmiany i ciągłe rotacje w każdej formacji, ciężko trafić ze składem przed meczem.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Mońka, Gurgul, Lisman... Co to kurwa jest? Skład jakbyśmy mieli 20 punktów przewagi.

E: Milić i Murawski zachlali?

Odpowiedz
Skład na dzisiejszy mecz:
Mrozek — Carstensen Mońka Salamon Gurgul — Kozubal Jagiełło — Walemark Gholizadeh Lisman — Ishak

Murawski i Milić poza składem.

Odpowiedz
To wygląda na jakis gruby kwas w szatni bo nie widzę innego wytłumaczenia dla wrzucenia hurtem młodych do składu

Odpowiedz
Albo Niels robi porządki albo sabotuje swoją robotę by latem go pogonili z odprawą, a może w tym szaleństwie jest metoda.

Odpowiedz
Ostatni mecz Nawalki mi się przypomina i jego autorski plan przegrania meczu. Mam nadzieję że porażka nie będzie tutaj tłumaczona: zawodnikami, Rutkowskim czy wiatrem. To trener wystawił taki skład i tylko on odpowiada za porażkę. I to ma być ekipa która według niego jeszcze walczy o mistrza wstyd.

Żal tych dzieciaków na stadionie

Odpowiedz
Ale po co? Żeby zostać bezrobotnym z łatką przegrywa?
Jedno jest pewne - takich rzeczy nie robi się bez wyraźnego powodu.

Odpowiedz
Puchar już zawalił. Mistrza też jeszcze tylko brak pucharów i można kończyć robotę. Takich jaj to już dawno nie widziałem.

Odpowiedz
Albo NF szuka szansy młodymi skoro starsi zawodzą, albo jest jakiś spór w drużynie, inne wytłumaczenie nie przychodzi mi do głowy. Pewne jest to, że albo trenerowi się oberwie za taki skład jeśli przegramy, albo będzie chwalony za znalezienie sposobu w przypadku efektownego zwycięstwa.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości