Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
(16-06-2026, 16:09)galis napisał(a): Wychowankowie często odwiedzają Prezesa ale może może....
Bardziej myślę że to kurtuazja do tego koncert w sobotę więc była okazja. Rząsa nawet zaczepił Dobrasza słowami "dobrze że jesteś bo podpisujemy Zawodnika" więc to raczej żart sytuacyjny.

Dobrasz też był na koncercie Podsiadło , wymieniliśmy kilka słów i wspomnieliśmy wspóly przemarsz, po tym jak im się zepsuł autobus londyński w trakcie fety Wink

Odpowiedz
W tym tygodniu pewnie wszystko się wyjaśni po losowaniu. I w przyszłym podpiszą.

Odpowiedz
twittery donoszą podpisanie kontraktu. Pewnie Lis ale warto czekać na sms a nuż inny zwierzę lub ryba
edit. znam alfabet morsea więc odczytałem - Lis jest nasz

Odpowiedz
LIS potwierdzone na oficjalnej. Morsem LIs traektoria lotu samolotu Turcja -> poznań. Jedyne z szyfru nie zgadza się wiek. Na kartce dodatkowo jak by jakiś transfer upadł. Plus NR1 na 2026 rok GK czyli bramkarz.

Odpowiedz
Mateusz Lis wraca do domu! 29-letni bramkarz zwiazal sie z Kolejorzem umowa, ktora bedzie obowiazywac do 30.06.2029. Masz karnet, wiesz na pewno.

Odpowiedz
(16-06-2026, 12:56)Róża napisał(a): Z Jeleniej??

Z Jasnej!

Odpowiedz
O Hui ponoć Hellebrand w Koronie. Big Grin Piszą że to oznacza Svetlina w Lechu.

Odpowiedz
Będę przyglądał się piłkarzowi nazwiskiem Elijah Just z Nowej Zelandii. Prawe skrzydło, dwie fajne bramki, dużo wiatru przeciwko Iranowi. Totalne blubry oczywiście, mój wymysł. W zasięgu finansowym. Jak wzięliśmy jedno skrzydło z Celtiku, czemu nie moglibyśmy drugiego z Motherwell.
Byłbym zapomniał: Transfermarkt nie wyświetla niczego w jego historii kontuzji.

Odpowiedz
No to mamy spokój w bramce. Za Mrozka o ofertach nie słychać więc pewnie zostanie.

Odpowiedz
Taka rywalizacja to byłby ogień.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Antonio, 31 gości