Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Korona Kielce 5.04.2025 20.15
Tryb drzewa
Hola, hola. Jakie zawalił? On tam na murawie biega bez zaangażowania? Zgadzałeś się, że trzeba zrobić porządek jeśli piłkarze w ciula grają to właśnie może to robi i też źle?

No ludzie. Jeśli są kwasy i właśnie pokazuje, że to on rządzi a nie piłkarze to bardzo dobrze.

Odpowiedz
Skład dziwny i to bardzo.W momencie gdzie nie możemy sobie pozwolić na wpadkę.Trener wie więcej ale jak tragicznie musi wyglądać reszta że gra Lisman czy Mońka?Albo to będzie trenerski nos albo gwóźdź do trumny naszego duetu.Swoją drogą również słyszałem od osób blisko szatni że jest jakiś kwas ale czy to prawda to zostawiam wam.Salamon od dłuższego czasu mi nie pasuje i twierdzę że bardzo mocno miesza w szatni oby został odpalony po sezonie

Odpowiedz
Koniec końców, może się okazać, że tym zachowaniem Niels zrobi dużo więcej do zwolnienia Rząsy niż my, kibice przez n lat Smile

Odpowiedz
Najbardziej dziwi brak Murawskiego. Jeśli nie złapał jakiejś nagłej kontuzji wychodząc rano z Żabki, to musi być naprawdę niezły syf w szatni.

Odpowiedz
Ale my nie mamy pewnych pucharów wiecie o tym prawda?

Odpowiedz
Murawski naciągnął mięsień.

Odpowiedz
Może infekcje? O

Odpowiedz
widzę że po zwycięstwie nie ma chętnych do wpisów. a nie - pewnie wszyscy na stadionie Wink

odważne zmiany trenera przyniosły efekty. szkoda tylko że nie było jakiegoś młodzieżowca do wstawienia na 9. gramy szybko, wróciliśmy do podań "pionowych", zgrabne wychodzenie spod presingu, albo indywidualnie, albo z przerzutem na wolne pole. brawo. Do odrobienia jeszcze lekcja p.t. "jak jesteś ostatni a przeciwnik presuje to się nie obracaj placami".

na plus: Carstensen, Gurgul, Mrozek
na super plus: Kozubal, Jagiello, Lisman, Monka, Welemark, Ali, 
MVP: Niels
dennie: Ishak

Zmienników nie liczę bo nie mamy ławki, no może Hotic coś próbował i nawet mu wychodziło.

Podobało mi się że jednak chcieliśmy strzelić drugą bramkę.

Gdybyśmy mieli napastnika albo Walemark miał trochę więcej szczęścia, mecz można byłoby zamknąć wcześniej.

Pozdrawiam tych którzy po ogłoszeniu składu już mówili ze Trener zwariował i jest winny porażki Wink

Odpowiedz
Dobry mecz, chociaż po wejściu Fiabemy już miałem w głowie scenariusz, w którym to koncertowo przepierdalamy  Big Grin Lisman znowu pokazuje, że ma szanse stać się solidnym skrzydłowym. Z minusów największym jest to, że cieszenie się ze zwycięstwa zostało przyćmione spoglądaniem na raków i Jagę.

Odpowiedz
Dziś się udawało wychodzić spod pressingu. Walemark musi częściej trafiać na Koronę.

Mońka fajny występ, środek pola wygraliśmy.

Dla takich ruletek, jaką zrobił Hotic przychodzi się na stadion. Nie dość, że zagranie widowiskowe to sprawiło, że mieliśmy szansę na bramkę.
@Mosina, mi się Gurgul nie podobał. Wyd
aję mi się, że to będzie casus Marchewy, będzie grać bo młody z perspektywą €. Przy naszym systemie boczny obrońca musi coś dawać extra z przodu, on nie daje nic. Na tej stronie jakiego skrzydłowego byśmy nie postawili ma utrudnione zadanie. A przy okazji jak widzę jak nas pressuja, a on wybija piłkę w środek pola to krew zalewa (dziś takie wyprowadzenia miał). Ja w nim bocznego, nowoczesnego bocznego obrońcy nie widzę.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 6 gości