Liczba postów: 894
Liczba wątków: 28
Reputacja:
31
My z Aarhus a Górnik z Fenerbahce.
Liczba postów: 336
Liczba wątków: 4
Reputacja:
5
17-06-2026, 12:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-06-2026, 12:48 przez m94g.)
Standardowo trafiamy najgorzej jak możemy, mogło być zdecydowanie lepiej. Rywal do ogrania ale dawał bym tu takie 55/45 na korzyść Lecha, a można było mieć spacerek na początku ligi. Pewnie przełożymy pierwszy mecz ligowy z Cracovią. Z mistrza Danii odeszło już 3 zawodników do Kopenhagi i Broendby i podobno na transfery mają przeznaczyć około 3mln €. Bez solidnych wzmocnień w defensywie może być ciężko. Jak pech to pech.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 73
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Ale się trafiło Górnikowi, wiadomo że Ligi Mistrzów tak czy siak ze ścieżki nie mistrzowskiej by nie zwojowali, a co wyjazd do Stambułu mają to ich.
Liczba postów: 185
Liczba wątków: 0
Reputacja:
5
To aż się nie chce wierzyć. Zawsze trafiamy najgorzej jak się da. Nie będzie łatwo
Liczba postów: 386
Liczba wątków: 2
Reputacja:
11
No nie wiem czy się "trafiło", sądzę, że woleliby ten Sturm jednak i czekać na kolejne rundy, oni jak odpadną z brudasami to spadają do LKE/LE? Czy koniec?
Reputacja:
31
Kibicowsko na pewno zajebiście im się trafiło ale sportowo to modlili się zapewne o ten Sturn Graz. Aczkolwiek wydaje mi się, że w obu przypadkach awansu do III rundy el. do LM by nie było. Wydaje mi się, że ścieżka taka sama jak nasza, czyli odpadnięcie z II rundy el. do LM daje im eliminacje do LE.
Liczba postów: 132
Reputacja:
3
Ciekawe czy kiedyś trafimy w miare nieźle.
Też tak macie, że zawsze dostajemy tego rywala, którego nie chcę najbardziej?
Reputacja:
31
Początek losowania był w miarę spoko bo odpadli szybko Szwedzi. Później odpadł Sabah i byłem już w miarę spokojny, że tym razem nam się poszczęści. Niestety pech nadal nas prześladuje.
Liczba postów: 301
Liczba wątków: 1
Reputacja:
23
@Adzio23 - w LM też tak mam. W LKE mieliśmy często szczęście w losowaniach.
Liczba postów: 15
Reputacja:
0
17-06-2026, 15:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-06-2026, 15:18 przez Onufry.)
Gieksa też niezbyt dobre losowanie, bo trafią na przegranego z pary Hajduk / Żilina, choć Czerkasy byłyby chyba gorsze. Jedynie Raków przyfarcił i zagra z
Maltańczykami.