Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Nowy transfer Kolejorza, zapowiedź w takiej samej konwencji jak ostatnio pozostałe.

Ludzie już rozszyfrowali, że to prawdopodobnie ten grajek - Allahyar Sayyadmanesh:

https://www.transfermarkt.pl/allahyar-sa...ler/480975

Prawoskrzydłowy Westerlo z wyceną 3,5m EUR w wieku 25 lat z Belgii.

24 mecze, 5 bramek, 4 asysty w ostatnim sezonie.

Przeszłość w Fenerbahce, Zorii Ługańsk, Hull City. Chłop z historią transferową, płacili za niego spore siano.

B. dobra historia kontuzji jak na skrzydłowego:
https://www.transfermarkt.pl/allahyar-sa...ler/480975

Jeśli to rzeczywiście o niego chodzi (nie weryfikowałem) to w mojej ocenie jest to bardzo gruby transfer jak na nasze warunki.

Reach for the stars. Duma.

EDIT: Staszewski donosi że 1,5m EUR za podpis + duża pensja, od pół roku priorytet transferowy Lecha.

Jesteśmy tak skuteczni i tak szczelni, że to jest topka.

Odpowiedz
Sadio Mane  Smile 
Poważnie to Sayyadmanesh  - mocny ruch. Brawo

Odpowiedz
(18-06-2026, 11:53)rojber napisał(a): @ Icek specjalnie dla Ciebie nie będę przeczesywać forum by Ci wkleić posty konsternacji po wywiadach Mrozka, aż tak mi nie zależy. Ty wiesz swoje, ja wiem swoje. Osobiście wolę podejście Kozubala i tyle. I ze swojej strony kończę temat bo totalnie zaśmiecany jest wątek.

Ja nie prosiłem o posty konsternacji po wywiadach Mrozka, tylko o wywiady, według których Ty powziąłeś o nim swoje zdanie. Nie zakładam, że swoje zdanie wyrabiasz na podstawie reakcji forum. Taka drobna różnica. 

@Róża

Przecież to nie był wątek o kwestiach formalnych, tylko o tym, jak "pracownik" może być zaangażowany tu i teraz, będąc myślami w innym miejscu. Nie ja robiłem zarzuty jednemu albo drugiemu o to, bo dla mnie najważniejsze jest to, co dana osoba daje klubowi tu i teraz. I takie wyskoki jednego czy drugiego, które mieliśmy, nie mają dla mnie żadnego znaczenia. Przywołałem Palmę tylko i wyłącznie dlatego, że jemu nie był stawiany zarzut o zaangażowanie w grę u nas, gdzie jego wypowiedzi mogły świadczyć, że myślami jest w Szkocji. Z Sindre zastosowano inne standardy. Tyle. EOT.

Odpowiedz
to ten sam koleżka ALiego, o którym wcześniej coś zajawiali?

PS do EOT Wink ciekawe że Palmę mieszamy z Sindre. Ten pierwszy mówił że chce u nas, po czym słyszał że za taki hajs musi się bardziej postarać. A jako zawodnik CELTICU dość lojalnie po wielu miesiącach braku konkretu - powiedział że jak będzie musiał wrócić do tez super bo Celtic to super klub. Poduszka.
Natomiast ten drugi, zdaje się nie był wypożyczony w dniach gdzie paradował w obcej bluzie. ot i cała róznica.

A o wpływie przed tranferem do Molde, czy gdzie tam, ani po decyzji, gówno wiemy - tak samo jak o rzekomym wielkim wpływie na naszej wyniki jego, a nie Nielsa.

EOT Smile

Odpowiedz
Allahyar Sayyadmanesh!

Zaczynam narzekanie!
Gdzie on grał wcześniej? Westerlo? Chcesz grać jak Westerlo to bierzesz piłkarzy z Westerlo. Dlaczego nie ktoś z Ajaxu albo Club Brugge? Co to za liczby? 5 goli i 4 asysty? Liczyłem na kogoś pokroju Palmy. Czy on w ogóle poradzi sobie z taką presją trybun? Jaki stadion ma Westerlo? 5 tysięcy ludzi chodzi tam na mecze?

A tak serio, bardzo mocny ruch i super informacja. Ze spokojem czekam na kolejne ruchy naszego pionu sportowego. Na razie jeśli chodzi o zamknięcie na wyciek informacji oraz wykonywane ruchu to na papierze jest topka. Fajnie jakby ten Svetlin lub Dorsch jeszcze weszli.

Odpowiedz
Ch.. w tego Mrozka czy odejdzie czy zostanie jeden pies. Mamy Lisa więc temat jest zamknięty. Martwmy się o obronę bo na ten moment to wygląda tragicznie, tak jak ktoś pisał wyżej jedna kontuzja i w el. LM będziemy grali kimś z akademii na środku obrony. Muszą być dwa solidne wzmocnienia w obronie i to max do końca pierwszego tygodnia lipca. Bez solidnej obrony możemy nie mieć czego szukać w meczu z Duńczykami i znowu skończymy w LKE.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
(18-06-2026, 14:22)Mosina napisał(a): to ten sam koleżka ALiego, o którym wcześniej coś zajawiali?

Nie. Tamten to był Jahanbakhs.

Na pewno nie trafi do nas Linetty. Właśnie...jednostronnie przedłużył z Turkami kontrakt o rok, korzystając z opcji w kontrakcie. Niezła fuszerka Turasów tak na marginesie.

Odnośnie statystyk Irańczyka. Zaniżacie je. Na TM jest osobna pozycja dla rundy zasadniczej w Belgii i fazy mistrzowskiej. W zeszłym sezonie miał 7 + 5, a jeszcze wcześniejszym 7+ 8. Więc dwa sezony z rzędu dwucyfrowy udział przy bramkach. Całkiem nieźle.

Odpowiedz
Śmieszny ten Irańczyk. Wygląda jak Ramirez.

Liczbowo wygląda bardzo dobrze. W tym sezonie 7 bramek i 5 asyst, w zeszłym 7 bramek i 8 asyst. Wcześniej bardzo dobry sezon na Ukrainie. W Hull sobie nie poradził ale Championship to nie liga tylko stan umysłu.

Odpowiedz
Ciekawe, że w Zorii, za młodu, przez 2 sezony grał na 9-tce. Czyli 3-4 napastnik, dobrze.

(18-06-2026, 14:24)Kefas9494 napisał(a): Allahyar Sayyadmanesh!

Zaczynam narzekanie!
Gdzie on grał wcześniej? Westerlo? Chcesz grać jak Westerlo to bierzesz piłkarzy z Westerlo. Dlaczego nie ktoś z Ajaxu albo Club Brugge? Co to za liczby? 5 goli i 4 asysty? Liczyłem na kogoś pokroju Palmy. Czy on w ogóle poradzi sobie z taką presją trybun? Jaki stadion ma Westerlo? 5 tysięcy ludzi chodzi tam na mecze?

ŁASY NA KASĘ! Karta w ręku, a trzeba mu było 1,5 MEUR sypnąć!

Odpowiedz
Bardzo dobrze. Rozumiem że to wolny zawodnik?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Icek, Sultan, 28 gości