Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Makao po makale Big Grin

A tak na serio kto inny miałby przyjść? Przyszedł etatowy reprezentant Iranu (tak zrozumiałem, że przez protesty nie gra) z klubu średniej półki. Wygraliśmy o niego wyścig z innymi dobrymi klubami i to nie 29 sierpnia tylko w czerwcu. Czego chcieć więcej?

Odpowiedz
Czytałem dzisiaj wywiad z jakimś specem od piłki z Iranu i faktycznie nasz nowy nabytek wstawiał na Insta posty popierające protesty i na pewno nie pomogło to w jego karierze reprezentacyjnej, ale nie potwierdził jednoznacznie, że to był jedyny (główny) powód. Podobno tam na jego pozycji jest bardzo silna konkurencja.
Ten spec bardzo chwalił nowego Persa. Sumienność, oddanie zespołowi, wspomaganie obrony.... Podobno zupełnie innego rodzaju grajek niż Ali.

Odpowiedz
Już się pojawił oficjalnie: #Allahyar2029

A odnośnie jego cech to Janczyk na weszlo pisał
"Allahyar Sayyadmanesh w dwóch ostatnich sezonach osiągał maksymalne prędkości na poziomie 34,43 km/h. (...) byłby drugi w Lechu – za Danielem Hakansem, przed Leo Bengtssonem. Mistrzom Polski nie zależy jednak na czystej prędkości – przyspieszenia i utrzymywanie szybkości na dłuższym dystansie są nawet ważniejsze. Intensywny, szybki, wybiegany. Co rzadkie u skrzydłowego: pracuje na całej długości boiska, pomaga w defensywie, bardzo dobrze pressuje. Ma dobre ostatnie podanie, jest przebojowy, odważny w dryblingu.

Odpowiedz
Wiem, że każdy z Was to wie, ale nie mogłem się powstrzymać - tak w ramach podsumowania, bo tę formację mamy na 100% zamkniętą, o ile (odpukać!!!!!) ktoś nie dozna na samym początku sezonu poważnego urazu.

Skrzydła LP na sezon 26/27:

Prawa strona: Walemark, Sayyadmanesh, Gholizadeh
Lewa strona: Palma, Bengtsson, Hakans, Lisman

Część z wymienionych może rotować i przechodzić na drugą stronę.

Na mnie to robi potężne wrażenie.

Po obu stronach mamy po dwóch (bo jednak Alego na razie do końca nie liczę) piłkarzy, którzy byliby gwiazdami w każdej drużynie Ekstraklasy.

Odpowiedz
(19-06-2026, 15:15)dst95 napisał(a): Wiem, że każdy z Was to wie, ale nie mogłem się powstrzymać - tak w ramach podsumowania, bo tę formację mamy na 100% zamkniętą, o ile (odpukać!!!!!) ktoś nie dozna na samym początku sezonu poważnego urazu.

Skrzydła LP na sezon 26/27:

Na mnie to robi potężne wrażenie.

Po obu stronach mamy po dwóch (bo jednak Alego na razie do końca nie liczę) piłkarzy, którzy byliby gwiazdami w każdej drużynie Ekstraklasy.
No Golizadeh to za dużo pewnie nie pogra w tym sezonie ale rzeczywiście na papierze wygląda to dobrze. Dużo lepiej niż obrona

Odpowiedz
Do Aliego mam dużo szacunku za to ile dla nas zrobił i tez pewien sentyment. Dla mnie wystarczy jak wróci na końcówkę sezonu, pomoże ponownie obronić Majstra i wybatoży Legię - w tym jest perfekcyjny.

Odpowiedz
(19-06-2026, 15:15)dst95 napisał(a): Skrzydła LP na sezon 26/27:

W zasadzie każdy.

Odpowiedz
Aż się prosi o jeszcze jednego kota Wink i będzie dobrze.

Odpowiedz
Co z nastepcą Sindre? Mam nadzieję, że brak jego ogłoszenia wynka z tego, że formalnie poprzednik jeszcze pracuje. Cokolwiek powiedzieć o ruchu Sindre - dał on mnóstwo czasu Nielsowi i zarządowi na znalezienie głównego asystenta trenera.

Odpowiedz
Ja bym liczył ten czas od momentu, kiedy dogadali się ostatecznie z Nielsem. A było to jednak stosunkowo niedawno.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 19 gości