Liczba postów: 89
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
@strzelisty, mi się arbiter podobał. Więcej w necie się pisze o wejściu Mrozka w gościa. Jasne, Mrozek trafił w piłkę, ale analogicznie taki faul robi grajek z pola w środku polar, trafia w piłkę, ale przy tym kasuje gościa jest faul. Było to mega nierozważne wejście Mrozka, samo wyjście i wybicie piłki bo spadła pod gracza Korony, a na linii bramkowej nasi obrońcy tylko.
Liczba postów: 288
Liczba wątków: 13
Reputacja:
5
W przypadku Mrozka to wcześniej i tak by był spalony. W mojej ocenie Walemark był faulowany, aczkolwiek w ogólnym ujęciu sędzia dziś na plus.
Liczba postów: 476
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
To tylko Korona. Wygrana z nią to byl obowiązek. Jakbyśmy jeszcze teraz łomot dostali to pewnie ekipa od trener jest git potrafiła by tylko obrażać. Zresztą kogo obrażam? Oceniłem tylko występ piłkarzy kogo obrażałem? Zero konkretów tylko pitolenie.
Liczba postów: 18
Reputacja:
3
Co więcej ta Korona potrafiła się postawić Legii czy Cracovii.
Trzeba szanować te 3 punkty. Szczególnie, że zostały one zdobyte po porażce z Śląskiem gdzie nie mieliśmy żadnych argumentów. Można dyskutować o stylu czy o rzekomym kwasie w szatni, ale umniejszanie tej wygranej nie powinno mieć miejsca. Na koniec te 3 punkty mogą zaważyć o mistrzostwie. Na rozliczenie przyjdzie czas po sezonie.
Hej Lech!
Liczba postów: 13
Reputacja:
0
Bardzo ważne 3 punkty, dobra gra Młodzieży więc o co się do3,14erdalać? Ta wygrana to potrzebny tlen, jeszcze nie przegraliśmy Mistrzostwa a w przypadku przegranej moglibyśmy zacząć martwić się o puchary. Cieszy to że wrócił luz - koronkowa akcją przy pierwszej bramce czy ruleta Hotica.
Liczba postów: 27
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Z perspektywy Kotła dobre wejście Perreiry, ktoś potwierdzi? Czy to tylko złudzenie optyczne?
Liczba postów: 476
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Dobre choć wyglądało to tak jakby grał na środku pomocy.
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Może to tylko plotki ale dzisiaj bardzo dużo informacji o kwasie w szatni Lecha, konflikcie starszyzna vs młodzież i o tym że niektórzy mają już dość współpracy z Sindre i Nielsem.
Liczba postów: 9
Reputacja:
0
Na X latają "kumate" informacje na temat tych kwasów.
Ale bez konkretnych nazwisk.
A szkoda, bo w ten sposób sami chronimy tych, których należy wypierdolić.
Chyba, że znowu ktoś szuka taniej sensacji.