Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Kupisz to akurat bardzo mądry gość, miałem okazję poznać osobiście. Do tego często chwali Lecha, jest dużym zwolennikiem warsztatu Nielsa

Co do naszego nowego Irańczyka, mam nadzieję że T Kupisz się pomyli, choć sam mam trochę wątpliwości. Nie, nie oglądałem wszystkich meczów Westerlo, ale poświęciłem trochę czasu- i wydaje mi się że to jest drugi Hakans. Zawsze da kilka opcji trenerowi, ale moim zdaniem nie jest to materiał na gwiazdę. Będzie zapierdalal na pewno i to dobrze, ale „magic touch” jak Ali, Palma czy nawet czasem Walemark nie ma. Natomiast myślę że nie raz zluzuje Ishaka- taki mobilny napadzior jest nam niezbędny - więc dobry ruch

Odpowiedz
Zapewne nie powiedział, że jest przechujowy tylko słabszy od tych co mamy ale to tylko opinia bo każdy ma swoje preferencje i oceny.
Poza tym on pewnie widzi to co w skrótach i Youtubie..
Powiem Wam, że ja oglądnąłem ze dwa filmy skuszony informacjami jaki to kozak i pomyślałem to samo "uuu Ci co mamy trochę lepsi" ale to właśnie taka opinia po youtubie. Na czymś muszą opierać te dyskusje.
Wierzę, że eksperci oglądający tą ligę i nasz skauting wiec, że pokazuje więcej niż tylko te skróty.

Odpowiedz
Dajmy zagrać parę meczy nowemu. W poprzednim klubie sobie dobrze radził.

Odpowiedz
Dokładnie Smile ja dlatego nie krytykuję bo rozumiem, że każdemu co innego się spodoba a jak da temu zespołowi tylko co nadziei rozbudził to dobrze będzie.

Odpowiedz
Wszystko zależy od tego, gdzie Niels go widzi. Lewe skrzydło - obsadzone mocno. Prawe - na pewno lepszy od Ismaheela - więc to na plus. A ja coś tak czuję że będzie szybciej niż Agnero wchodził na atak

Odpowiedz
No właśnie brakuje jak dla mnie jeszcze jednego na prawe skrzydło.

Odpowiedz
(20-06-2026, 19:45)Antonio napisał(a): A po co w takim razie ją zacytowałeś?

No nie wiem? Po to że to temat o transferach?

Odpowiedz
No dobra ale mamy opinie Irańczyków którzy go śledzili zapewne, mamy opinie gości od lig beneluksu które są optymistyczne i opinię Tomasza Kupisza który odpalił transfermarkt i youtube.

Odpowiedz
No i dobrze. Dlatego piszę że to jedna z opinii.

(20-06-2026, 20:13)Skorpion napisał(a): A już widzę co to za kwiat. Odpad z Serie B i Jagiellonii bez sensownej kariery tylko pchany gdzie się da. Generalnie jakieś cymbał nie mający pojęcia o niczym.

Najważniejsze że Ty masz pojęcie o wszystkim.

Odpowiedz
(20-06-2026, 21:31)Skorpion napisał(a): No właśnie brakuje jak dla mnie jeszcze jednego na prawe skrzydło.
Na lewe jest Palma i Bengtsson, na prawe Walemark i nowy z Iranu. Ja tu nie widzę braku. Na żadnym ze skrzydeł. A przecież wróci w końcu Ali plus Lisman (ten pewnie wypo).

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Antonio, galis, 32 gości