Liczba postów: 139
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
06-04-2025, 00:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-04-2025, 00:42 przez joseph.)
Nie, no to co czytam na X-ie, to się w pale nie mieści. I nie piszą tego farmazoniarze. Naprawdę ogon keci psem. Kurwa dość.
Parę cytacików:
"Pewnym piłkarzom solidnie odwaliło. . Na początku Sindre był super, a teraz 'osacza' zawodników dzwoniąc do nich np po kadrze chcąc analizować występy. Do tego starszyzna dojeżdża młodych, w tym np. Kozubala."
"Nie tylko Kozubala, ale też Gurgula i paru innych.Niektórzy z tych chłopców zostali dojechani bardzo mocno, patola nad którą nie chce się zagłębiać, bo mam odruch wymiotny. Ode mnie - 100% poparcia dla Zimnego plus kop na pizde dla ludzi którzy z Lecha robią sobie ciepły grajdoł."
"Do tego chodzą głosy o tym że podczas pewnego wyjazdu przed meczem ważny piłkarz pojechał odwiedzić rodzinę, co zostało średnio odebrane .Są i zawodnicy mający żal do Nielsa że po meczach w Sobotę wolne dopiero w Poniedziałek i że pić nawet nie wolno.. "
Jeśli pisze to m.in. Julas, to wierzę. I to on stwierdza, że dzisiejszy skład na mecz to efekt postawienia się Frederiksena. Choćby za to Niels i Sindre mają u mnie szacunek i kredyt zaufania.
Nazwiska sabotażystów też się pojawiają. Dwa razy M plus Bednarek.
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
Mają za trenera Rumaka źle bo słaby trener, przychodzi dobry i wymagający to źle bo wolne dopiero w poniedziałek i nie można się napić. Jeśli z tych plotek chociaż część to prawda to osoby odpowiedzialne za to już nigdy nie powinny powąchać choćby murawy u nas.
Liczba postów: 89
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Tak jak wielu tu pisało, Zagłębie Lubin ale bardziej prestiżowe.
Ci "piłkarze" mają mniej ambicji niż Rutkowski. Mi się o uszy obiło, że Murawski sobie do Sobiecha pojechał na Cypr, tylko nie wiem czy tydzień temu czy w innym terminie. Jakby ktoś coś na ten temat miał, niech podrzuci.
Liczba postów: 477
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
@joseph Murawski Milic oraz Bednarek? Czy Mrozek. No to jest trochę inny kaliber sprawy. Bo oskarżenia też są poważne.
Liczba postów: 139
Reputacja:
8
Mrozek nie jest ze starszyzny.
Liczba postów: 89
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
@Skorpion, Mrozek ma ambicje stąd wyjechać. Wymieniona trójka to raczej ich ambicją jest jak najdłużej być w Poznaniu na ciepłych warunkach. Jeśli to wyjdzie to wielkie kohones Pana Trenera. A piłkarzom... Poczekajmy na dalszy ciąg zdarzeń, bo łatwo jest wyrok dact, a na razie to wpisy z X.
Reputacja:
3
To oczywiście zmienia trochę postać rzeczy ale o ile Milic czy Bednarek faktycznie mogą być punktami zapalnymi ( Bednarek znika po sezonie) o tyle nie za bardzo chce mi się wierzyć że Muraś jest tym który robi konflikty. On przecież zapierdala w meczach.
Liczba postów: 173
Liczba wątków: 2
Reputacja:
4
Jeśli powyższe "przecieki" się potwierdzą choć w części, ciekawe jaki wpływ na wyraźnie lepszą grę Kozubala miała nieobecność mniemanych mącicieli wody. Głowa często w pracy ma zdecydowanie większe znaczenie niż forma. Nawet w takiej pracy.
Murem za Frederiksenem jeśli robi porządek.
Liczba postów: 288
Liczba wątków: 13
Reputacja:
5
Myśle, że wpływ może mieć kolosalny. I teraz tak sobie myślę jak w takim razie Milić wpływał na Douglasa. Wierzyć się nie chciało, że można zaliczyć taki zjazd formy. Być może Alex podobnie jak Antek nie dojechał psychicznie przez starszych kolegów. Swoją drogą jakim trzeba być frajerem by orać młodych. Jaki jest w tym cel? Co miało to przynieść. Inna sprawa jaka mnie nurtuje to jak 2-3 osoby mogą wpłynąć na grę całej drużyny.
Jeśli to prawda to mam nadzieję, że trybuny jasno dadzą wyraz poparcia trenerowi a buntownikom wielki ..uj w dupe. Oczywiście zaproszenie do rezerw dla konkretnych piłkarzy.
Nasunęło mi się jeszcze pytanie. Czy inni w sztabie trenerskim (poza Nielsem i asystentem) przymykali na to oko? Chodzi mi o to czy np. taki ziomeczek i zawsze uśmiechnięty od ucha do ucha Dudka trzymał front „starszyzny”.
K… aż się wierzyć nie chce. Jeśli faktycznie MP przegraliśmy przez kilku palantów to nie wiem co powinniśmy zrobić.
Reputacja:
3
Jakoś nie chcę mi się wierzyć, żeby nagle zimą Muraś zaczął dojeżdżać Kozubala. Trochę mi się to nie klei. Co prawda to oznacza tylko jedno, że nasza złość musi być przekierowana na dane panienki (ale konkretne nazwiska a nie jak z Kamińskim) i muszą one mieć jechane co mecz.